Ørn mistet cupfinalen

Trondheims-Ørn spiller ikke årets cupfinale for kvinner. Røa vant 1-0 i semifinalen på Lade etter at hjemmelaget hadde presset store deler av 2. omgang.

Saken oppdateres.

- Vi kan ikke gardere oss mot personlige feil. Ann Iren Mørkved var uledig med en klarering, men hun har ikke noe mer skyld i dette tapet enn resten av laget. Vi hadde sjanser til å avgjøre dette selv. Alt i alt leverte vi en bra kamp, og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde vunnet denne semifinalen. Førsteomgangen var ikke bra, men i 2. omgang styrte vi kampen, men fikk ikke uttelling, oppsummerte trener Gøril Kringen etter tapet.

Uheldig

Det var en situasjon som egentlig var avklart, som avgjorde kampen. Ann Irene Mørkved skulle klarere en ball i upresset posisjon, men i stedet ble det en tversoverpasning som ble snappet opp av Røas Lene Mykjåland som upresset kunne passerte ballen bak Ingrid Hjelmseth. Da var det spilt 17 minutter av 2. omgang.

Bastant Røa-forsvar

Flere mål ble det ikke i kampen til tross at Ørn dominerte i banespillet. Et bastant Røa-forsvar tok seg av det som kom, men både Kristin Lie og Unni Lahn hadde muligheter til å score.

Dermed tok Røa første stikk i kampen om tronen i norsk kvinnefotball. Kommende lørdag møtes lagene igjen til ny dyst. Denne gangen i avgjørende seriekamp. Trondheims-Ørn har to poengs ledelse, og kan være et langt steg nærmere seriemesterskapet med seier i den kampen.

 
        
            (Foto: EINAR KRISTENGÅRD)

  Foto: EINAR KRISTENGÅRD

På forsiden nå