– Jeg hadde et flott møte med Thomas Tuchel. Han er en strålende fyr, sier Hayes på pressekonferansen før den andre semifinalen i Champions League.

Etter å ha tapt 1–2 i den første semifinalen mot Bayern München, skal Chelseas beste kvinner kjempe for å slå tilbake når tyskerne kommer til Kingsmeadow i returoppgjøret førstkommende søndag.

Se scoringene:

Fire dager senere får Tuchel og Chelseas herrer besøk av Real Madrid hvor de fikk med seg et viktig bortemål fra 1–1-kampen i den spanske hovedstaden.

– Hvis vi kan klare å speile suksessen side om side – det hadde jo vært fantastisk, sier Hayes om muligheten for å få to lag i finale.

Guro Reiten og Maren Mjeldes sjef har vært i London-klubben siden 2012 og ledet klubbens førstelag på kvinnesiden.

Tyske Tuchel kom til Chelsea i januar i år for erstatte Frank Lampard som herrenes manager.

– Han er årsaken til at herrenes lag presterer som de gjør nå, sier Hayes.

– Lærte du noe fra praten din med Tuchel eller lærte han noe av deg, tror du? får Hayes spørsmål om.

– Hør, han elsker laget. Han kjenner kvinnefotball. Vi hadde en prat om hans tid i PSG, svarer hun.

Også i Tuchels gamle klubb har de muligheten til å ta seg til to finaler: Kvinnene skal gjeste Barcelona og Caroline Graham Hansen i kamp og finalebillett, mens herrene besøker Manchester City i sin semifinale.

Tuchel-erstatter Mauricio Pochettino tok seg tid fra sine forberedelser til å se PSG-kvinnenes 1–1-kamp mot Barcelona søndag:

PÅ STADION: Mauricio Pochettino ble fanget av kameraene på tribunen før kampstart mellom PSG og Barcelona søndag. Foto: Skjermdump VGTV

Hayes vil ikke dele for mye om innholdet i samtalen mellom henne og Tuchel.

– Han er en topp trener og jeg er sikker på at det vil bli ganske mange samhandlinger mellom oss, sier hun.

Hayes selv kan bli den første kvinnen som leder et lag i en Champions League-finale på 12 år – den første siden Martina Voss-Tecklenburg som ledet Duisburg til CL-tittel i 2009.

– Vi vet at vi er en klubb som ønsker å være i posisjoner hvor vi kan vinne, og det er strålende å se at både herrenes og kvinnenes lag har nådd så langt. Vi ønsker å vinne ting – ikke bare komme i dit, sier Hayes.

Søndag ser du begge de avgjørende returoppgjørene i Champions Leagues semifinaler på VG+: