Fagermo om Branns stil: - De er veldig kyniske

Les hva Odd-sjefen synes er vanskelig med å møte Brann-laget som scorer mest i ligaen.

FAGERMOS DOM: Odd-trener Dag Eilev Fagermo mener Brann er et vanskelig lag å spille mot. Kampen i Skien søndag endte 0–0. FAGERMOS DOM: Odd-trener Dag Eilev Fagermo mener Brann er et vanskelig lag å spille mot. Kampen i Skien søndag endte 0–0. Foto: Trond Reidar Teigen, NTB scanpix

ODD - BRANN 0–0

Skagerak Arena (BT): Odd var det eneste laget i eliteserien som åpnet sesongen med seier i sine fire første hjemmekamper. Men nå har de to siste kampene endt med tap mot Molde og 0–0 mot Lars Arne Nilsens Brann.

Som en lite populær mann hos Brann-fansen, ble Odd-trener Dag-Eilev Fagermo tradisjonen tro spurt om sitt syn på Sportsklubben etter en kamp mot dem.

– Brann er veldig kyniske og tar få sjanser, derfor er det vanskelig å skape noe på dem, lyder analysen fra Fagermo.

12 kamper ut i sesongen er Brann og Odd tabellnaboer på 3. og 4. plass, med 22 og 20 poeng. Men Brann har scoret mer enn dobbelt så mange mål som Fagermos menn - 24 mot 11 scoringer.

Se høydepunktene her:

– Det er lov

Odd-treneren utdyper:

– De spiller direkte og er sterke på dødballer. Det er et vanskelig lag å spille mot, som har vært sterke på gress og ikke like sterke på kunstgress.

Så spurte Bergensavisen hva Fagermo synes om «Brann-fotballen».

– Det er jo en veldig direkte måte å spille fotball på. Det er lov, det. Det er ikke sånn vi spiller, vi jobbet med å få ballen ned i denne kampen, og det greide vi. Da slet Brann med å sette press, mener Fagermo.

Wormgoor: - God jobb

Men lenge slet også Odd med å skape sjanser. Vito Wormgoor i Branns midtforsvar hadde full kontroll på Odd-spiss Olivier Occean.

– Jeg synes vi gjorde en god jobb defensivt, sier kaptein Wormgoor.

– Det var lagarbeid. Det defensive arbeidet starter med spissen, og Jakob (Orlov) gjorde en god jobb. Det synes jeg vi alle gjorde, fortsetter han.

Nå er det to ukers spillepause i eliteserien.