Torsdag ettermiddag annonserte Arsenal og Tottenham troppene som reiser til Norge. Spurs-spiller Victor Wanyama kommer ikke til Oslo på grunn av manglende visum.

Tottenham spiller mot italienske Inter på Ullevaal stadion fredag kveld. Samme kveld besøker Arsenal eliteserieklubben Viking i Stavanger.

– Klare for Oslo! skriver Tottenham på Twitter med bilder av blant andre Dele Alli og Harry Kane på rullebanen før avgang.

London-klubben kommer med et toppet lag til Ullevaal. I tillegg til nevnte Alli og Kane, finner vi også spillere som Mousa Dembélé, Eric Dier, Toby Alderweireld, Christian Eriksen, Erik Lamela, Hugo Lloris, Kyle Walker, Danny Rose og nysigneringen Vincent Janssen.

En som ikke er med er imidlertid Victor Wanyama, som ble hentet fra Southampton i sommer.

– Veldig trist for at jeg ikke kan komme til Oslo. Jeg så fram til å spille mot Inter, men dessverre ble ikke visumet mitt behandlet i tide, skriver kenyaneren påTwitter.

Arsenal stiller også et sterkt mannskap mot Viking. Peter Cech, Aaron Ramsey, Granit Xhaka, Alexis Sánchez og Theo Walcott er alle med. Av spillere som mangler finner vi blant andre Mesut Özil, Olivier Giroud, Jack Wilshere og Laurent Koscielny.

Etter kampen mot Viking reiser Arsenal videre til Göteborg, hvor engelskmennene skal møte Manchester City. (©NTB)