For første gang siden han gikk ut i sykmelding etter Schalke 04-kampen i desember, treffer adressa.no Knut Torbjørn Eggen fredag ettermiddag.

Og sittende på Brakka, snakker en åpenhjertig Eggen om tida han var igjennom før sykmeldingen, og også de siste fire månedene.

— Jeg hadde veldig mye å gjøre, og mange oppgaver som måtte løses. Jeg like ikke å sette en klar diagnose på dette, men man kan vel si at jeg møtte veggen, sier han til adressa.no

- Ser det ikke selv

Da han tok på jobben som sportslig leder i RBK i juli, hadde Eggen klare tanker om hvordan han ville at RBK skulle utvikle seg videre. Nå ser han at oppgavene tidvis ble for mange:

- Du vil få til ting, og du merker ikke selv at du er i ferd med å bli syk, sier han.

Planen var derfor å ta en måneds sykmelding da mesterliga-høsten var over, og starte på igjen i januar.

- Jeg prøvde etter nyttår med aktiv sykmelding. Men merket fort at jeg ikke var klar igjen for å jobbe allerede da, sier Eggen om dette i dag.

Takker for støtten

Nå er han imidlertid tilbake, og så får framtiden vise om Eggen fortsetter som sportslig leder, eller kommer inn i en litt annen rolle. Han er uansett glad for måten omgivelsene har opptrådt på i forhold til sykmeldingen:

— Jeg har fått voldsom støtte underveis fra hele fotball-Norge, og har hatt full støtte blant folk i klubben. Jeg vil også skryte av mediene, som har vært veldig skånsom og varsom i forbindelse med dette, sier han.