Vil trene Brasil i 2014

<p>Luiz Felipe Scolari varsler at han vil ta en ny runde som Brasil-sjef. Men han kan ikke begynne før i 2012.</p>

FotballEuro 200803.06.2008Foto: Gepa/DigitalsportNORWAY ONLYPortugalTeamchef Luiz Felipe Scolari FotballEuro 200803.06.2008Foto: Gepa/DigitalsportNORWAY ONLYPortugalTeamchef Luiz Felipe Scolari Foto: Digitalsport

— Det ville vært fantastisk å avsluttet karrieren min som landslagstrener for Brasil - i Brasil, sier Scolari til Radio Eldorado, ifølge The Guardian.

Hans hjemland skal arrangere sluttspillet i 2014, og der ser brasilianeren muligheten for å sette et verdig trenerpunktum.

Dunga har allerede varslet at han går av etter nederlaget mot Nederland i kvartfinalen i Sør-Afrika fredag, og det brasilianske fotballforbundet er på jakt etter en erstatter.

Scolari kan imidlertid ikke overta roret før i 2012. Han skrev under en toårskontrakt med Palmeiras før VM, og skal begynne i sin nye trenerjobb etter han er ferdig med ekspertkommentator-jobben for Radio Eldorado under mesterskapet.

— Så nå fokuserer jeg på Palmeiras. Etter den kontrakten har gått ut får vi se om det er noe interesse fra landslaget, sier mannen som ledet Brasil til VM-gull i 2002, ifølge The Guardian.

Jobben han skal begynne i er også et comeback. Scolari var manager i Palmeiras fra 1997-2000.