Lerkendal (adressa.no): André Hansen ble som kjent skadet i bortekampen mot Bodø/Glimt 2. juli. Sisteskansen følte seg fin dagen derpå, men så kom den uhyggelige meldingen. Hansen måtte tilbringe åtte-ti uker på sidelinjen.

Han har hatt noen tunge og kjedelige uker på styrkerommet, men nå er førstekeeperen tilbake på treningsfeltet og trener med ball igjen.

— Det er helt nydelig. Jeg føler det er nødvendig å komme seg ut igjen. Det har vært noen tunge dager og jeg er smått lei av styrkerommet, forteller Hansen til adressa.no.

— Ser bra ut

Medisinsk koordinator, Haakon Schwabe, ser gleden i øynene til Hansen i det keeperen igjen har en ball med seg.

— Han er ferdig med den kjedelige delen for spillerne. Han kommer nærmere fotballspill og alt ser bra ut. Han er i god rute og vi så forskjell fra vi startet i dag til vi var ferdige, sier Schwabe.

Hansen har gått med skinne på foten helt siden han ble skadet. Den har hjulpet han godt på veien, men snart skal den av.

— Han har halvannen uke igjen med skinnen, så skal den av, medgir han.

Skrudde av

Hansen ble igjen i Trondheim da laget reiste til Kypros. Han hadde planlagt en sykkeltur i byen med et bredt smil om munnen, slik ble det altså ikke.

— Jeg slo av etter 1-0 og tok meg en ny treningsøkt, men det blir lysere. Jeg ser lyset i den andre enden av tunellen, forklarer Hansen.

- Fantastisk

Kåre Ingebrigtsen er strålende fornøyd med å ha førstekeeperen tilbake på feltet.

— Snart får vi på han keeperklær. Det er helt fantastisk, sier Ingebrigtsen.

Hansen har rundt fem uker igjen av sitt skadeopphold, dersom man forholder seg til rammen på ti uker som først ble fastsatt.