Det blir høy temperatur flere ganger i ukas podkast fra Romsdals Budstikke. Panelet kommer med sine tanker rundt de vidt forskjellige tilnærmingene Molde og Bodø/Glimt hadde gjennom sommerens overgangsvindu. Sju spillere kommer inn porten på Aspmyra, og trolig bruker klubben mer enn 100 millioner på overgangssummer og sign-on-fe.

– Framstår litt panisk

Ole Bjørner Loe Welde er generelt skeptisk til pengegaloppen i norsk og spesielt engelsk fotball.

– Jeg synes nesten det framstår som litt panisk det som skjer i Bodø. Jeg tror at Bodø/Glimt er i ferd med å miste sjela og identiteten sin og det tror jeg kan være et fortrinn for Molde Fotballklubb framover, sier Welde, og får støtte av Pernille Huseby.

– Det er så deilig. Det er ingen som snakker om Molde som kjøpelag lenger, nå er det Bodø som får alt som kommer på Twitter og Bodø/Glimt-supporterne får så mye kjeft. Det er så deilig å sitte stille i båten og følge med på dette, for en gangs skyld er det ikke oss, sier Huseby som er ihuga MFK-supporter.

Diskuterer billettprisene

Panelet diskuterer også prisene på MFKs hjemmekamper i Conference League utover høsten, som satte sinnet i kok blant supporterne før klubben torsdag valgte å tilby rabatterte pakker til publikum. Her kommer det flere sterke meldinger rundt bordet.

Ole Bjørner Loe Welde er ordstyrer. Han har med seg Carl Henrik Indbjør, Pernille Huseby og Trond Hustad i studio.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet i denne saken.