Heigre: - Mulig jeg ikke tar en avgjørelse før etter sesongen

TIL får konkurranse om Pål Vestly Heigre.

IKKE AVGJORT: Det er foreløpig ikke avgjort hvor Pål Vestly Heigre spiller fotball neste sesong. IKKE AVGJORT: Det er foreløpig ikke avgjort hvor Pål Vestly Heigre spiller fotball neste sesong. Foto: NTB scanpix

MARIENLYST STADION (iTromsø): Målvakten satt på tribunen da Norges U21-landslag tapte mot England i EM-kvaliken mandag kveld. Heigre har tidligere to kamper for dette landslaget, begge som innbytter.

I Tromsø har han tatt keeperplassen etter at han i utgangspunktet var hentet inn som reserve fra Viking. Etter sesongen går kontrakten ut, og rogalendingen er langt fra bestemt på hva framtiden vil bringe.

— Jeg ønsker ikke å kommenterere hva som skjer videre, sier Heigre til iTromsø stående i pressesonen i Drammen etter kampslutt.

Stavanger Aftenblad meldte sist uke at Viking ønsker å forlenge med målvakten. TIL har tidligere varslet at de også vil se på mulighetene for å signere Heigre for flere sesonger.

Ikke fått TIL-tilbud

Agent Tore Pedersen er den som styrer forhandlingene rundt Heigres framtid, og sistnevnte har ingen hast med å få avklart hvor han spiller neste år.

— Det kan godt hende jeg venter til etter sesongen med å ta en avgjørelse. Jeg sitter kaldt og rolig og venter på det rette tilbudet. Jeg og agenten snakker jevnlig om det skjer noe, sier målvakten med et smil.

- Hvor mye vil TILs divisjonsstatus neste sesong ha å si?

— Det har litt å si, men vi får bare se hva som skjer, sier Heigre som forteller at han ikke har fått noe konkret tilbud fra TIL i høst.

Tror på U21-sjanser

Heigre ble etterinnkalt til mandagens landskamp som fikk litt ekstra blest på grunn av Martin Ødegaards tilstedeværelse.

— Det var bare å dra ned å gjøre en jobb. Å være sammen med gutta igjen er kjekt. Synd at vi taper, og vi hadde fortjent et bedre resultat, mener Heigre.

Han mener godt spill i Tromsø vil gjøre at mulighetene til å få spilletid på U21-landslaget vil komme. Per i dag står Odds Sondre Rossbach og Haugesund Per Bråtveit foran i køen.

— Sjefene her følger med på hva jeg gjør i TIL, og sjansene øker for noen kamper etter hvert, sier Heigre.