Gikk målløse av banen: Ranheim sløste med sjansene i Spania

Ranheim skapte en haug av målsjanser mot Strømsgodset, men klarte ikke å få hull på byllen.

SLØSTE: Ranheim sløste med sjansene mot Strømsgodset i Marbella. Her fra treningskampen mot Kristiansund.

SLØSTE: Ranheim sløste med sjansene mot Strømsgodset i Marbella. Her fra treningskampen mot Kristiansund. Foto: Christine Schefte

RANHEIM - STRØMSGODSET 0–0

Ranheim har reist til Marbella på treningsleir, der de skal spille to treningskamper. Fredag møtte trønderne Strømsgodset til den første treningskampen ved den spanske sørøstkysten.

Det endte 0–0 i Spania i det som var en svært bedagelig og rolig kamp, men Ranheim burde absolutt notert seg for scoring i løpet av oppgjøret. Ivar Sollie Rønning hadde tre headinger som var svært nære å gå i mål, der det ene forsøket gikk i stolpen.

Utover det hadde Ranheim flere gode angrep i 2. omgang som nesten endte i nettmaskene.

Spansk siesta

1. omgang kan kort beskrives som svært bedagelig fra både Ranheim og Strømsgodset.

Begge lag hadde i bunn og grunn tatt seg en liten spansk siesta, der det meste som foregikk de første 45 minuttene var i et svært rolig tempo. Mads Reginiussens skuddforsøk like utenfor var beholdningen i 1. omgang.

Strømsgodset prøvde å skape en del fra innlegg fra backene deres, mens Ranheim hadde den beste muligheten og var det beste laget den første halvdelen av 1. omgang. Resten var i grunn en god del balltrilling, balltap og feilpasninger om hverandre.

Defensivt imponerte Torbjørn Heggem på midtstopperplass, mens Øyvind Alseth var på hugget offensivt og defensivt.

Headebonanza

Men etter pause fikk Ranheim litt mer fart på kula.

Først headet Rønning i stolpen etter 48 minutter, før samme mann fikk en ny mulighet med pannebrasken 10 minutter senere. Heller ikke denne gangen ville ballen i nettmaskene.

Minuttet senere var det - kanskje noe mer overraskende - Reginiussen som skulle stige opp i luftrommet med en heading på mål, men keeperen hadde god kontroll på hodestøtet.

Generelt var Ranheim meget god til å komme seg rundt på sidene i denne perioden. Rønning rakk en tredje heading som gikk utenfor, før han ble byttet ut for Michael Karlsen snaut kvarter før slutt.

Trønderne skapte et par farlige sjanser på tampen, men det endte til slutt målløst mellom Ranheim og Strømsgodset.

Disse startet kampen: Magnes Lenes - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Torbjørn Heggem, Aleksander Foosnæs - Sondre Sørløkk, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Øyvind Storflor, Ivar Sollie Rønning, Erlend Sørhøy.