Ranheim-strategen: - Jeg kommer løpende dersom RBK ringer

Kristoffer Løkberg og Robert Stene gjester Rasmus&Saga

Selvsagt handler denne ukas Rasmus&Saga om Adressa-kommentaren som hevder at RBK er på vei bort fra verdiene sine.

Like selvsagt handler det om hvor viktig de tre neste seriekampene pluss Europa-kvaliken er for trener Kåre Ingebrigtsen.

Skambud og faren for nedrykk

Men med Ranheim-strategen Kristoffer Løkberg og Levanger-spiss Robert Stene som gjester, handler det selvfølgelig også om skambudet fra Brann. Og om den lite hyggelige situasjonen Levanger har havnet i - nemlig bunnstriden i 1. divisjon.

Så langt har Løkberg og Stene scoret like mange mål i serien. De to er mangeårige lagkamerater, men Stene har aldri opplevd et Løkberg-mål mens de to har vært på banen sammen.

Vi er selvsagt også innom VM, og tippe-ekspert Løkberg har sin helt klare oppfatning av hvem som vinner VM. Og det er ikke Tyskland eller Brasil.

Fire seriemål hver på de to foran, ingen mål på de to bak. Kristoffer Løkberg og Robert Stene gjester Rasmus&Saga. Fire seriemål hver på de to foran, ingen mål på de to bak. Kristoffer Løkberg og Robert Stene gjester Rasmus&Saga. Foto: Anne Marit Dahl

Vinn billetter

Du kan også vinne billetter til helgas kamp på Lerkendal mellom RBK og Vålerenga. Spørsmålet du må besvare, får du i sendingen.

Send svaret til: Petter.rasmus@adresseavisen.no

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

HØR SISTE UTGAVE AV PODKASTEN RASMUS & SAGA VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN