Ingebrigtsen vil forhøre seg om tidligere RBK-profil

Det kan gå mot slutten på Mike Jensens Kypros-eventyr, ifølge danske medier. Kåre Ingebrigtsen vil ta noen telefoner for å sjekke om han vil vurdere Brann.

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen vil forhøre seg om Mike Jensen etter at danske medier meldte at midtbanespilleren kan være på vei hjem igjen. Brann-trener Kåre Ingebrigtsen vil forhøre seg om Mike Jensen etter at danske medier meldte at midtbanespilleren kan være på vei hjem igjen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Ingebrigtsen har gitt Mike Jensen stor tillit i to klubber. Først i Rosenborg, der dansken ble Ingebrigtsens kaptein, og så i Apoel Nikosia på Kypros, der Ingebrigtsen fikk sparken etter svært kort tid som trener.

Ifølge danske medier kan det gå mot slutten også for Jensens opphold på Kypros.

– Dette vet jeg ingenting om. Det siste jeg fikk med meg om Mike, var at han kom med i kapteinsteamet i Apoel. Men det er klart Mike Jensen er en fantastisk fotballspiller. Vi har ikke diskutert ham. Vi må vel gjøre det nå, sier Brann-treneren til Bergensavisen.

Ingebrigtsen legger til at han får ta noen telefoner og forhøre seg om Brann kan være aktuelt for Jensen.

Mike Jensen var svært populær i Rosenborg før han forlot klubben etter den skuffende fjorårssesongen. Han har kontrakt med Apoel ut 2021-sesongen.