Den nederlandske United-sjefen er i kjempetrøbbel og kan lede laget til deres svakeste sesong i Premier League noensinne.

Søndag tar United imot et titteljagende Arsenal på Old Trafford, hvor Martin Ødegaards lag er store favoritter. Mandag ble de røde djevlene ydmyket av Crystal Palace som vant hele 4–0 i London.

– Jeg tror fansen har tålmodigheten. Det så man på mandag, sier ten Hag til britiske medier, blant annet Sky Sports, og sikter til støtten laget fikk på Selhurst Park mandag.

– Men når jeg ser noen kommentarer, så har de det ikke. Enten har de ikke noe kunnskap om fotball, eller så har de ikke noe kunnskap om å lede et fotballag, fortsetter 54-åringen.

Ten Hag har blitt hardt kritisert gjennom sesongen og går en usikker fremtid i møte. Til tross for at manageren har ledet laget til FA-cupfinalen, ser flere eksperter mørkt på fortsettelsen hans i sjefsstolen.

– Jeg tror det er mange som ser problemene og er tålmodige, sier ten Hag.

Han peker blant annet på Uniteds enorme skadeliste som har preget troppen og lagoppstillingene i store deler av sesongen.

– Hvis man ser på problemene vi har hatt med alle skadene, så har vi kjempet i nesten hver kamp. Det har vært fantastisk lagånd, men ikke på mandag. Jeg var veldig skuffet over den kampen, og spillerne var også skuffet over seg selv. Det var en kollektiv svikt, sier ten Hag.

Manageren er overbevist om at United-ledelsen ser faktorene og grunnene til at laget har prestert svakt denne sesongen når de skal vurdere fremtiden hans.

– Jeg tror de har sunn fornuft, melder nederlenderen.