– Vi har et ungt lag, blandingen av unge og mer erfarne spillere er god. I dette laget føles det som at de unge spillerne har lyst til å steppe opp og gjøre en forskjell, sier stopperstjernen Tomori til VG etter den dramatiske 1–0-seieren over Fiorentina.

De tre poengene er langt på vei uvurderlig for den tradisjonsrike storklubben, som har Serie A-troféet i egne hender før de tre siste kampene mot Hellas Verona (b), Atalanta (h) og Sassuolo (b).

Inter var i samme situasjon som byrivalen, men tapte 2–1 mot Bologna i midtuken og er nå det jagende lag. Med sin 2–1-seier over Udinese søndag, er forskjellen på bare to poeng før tre kamper gjenstår.

Milans startoppstilling mot Fiorentina hadde en snittalder på 25 blank og kun Junior Messias (30) og Olivier Giroud (35) i trettiårene. Veteranenes rolle i klubben blir viktig for det unge laget, sier Tomori.

– De mer erfarne spillerne hjelper oss åpenbart, med Zlatan (Ibrahimovic, 40), Simon (Kjær, 33) og vår kaptein (Alessio) Romagnoli. Det er så mange forskjellige spillere som hjelper til. De unge spillerne har veldig lyst til å være del av dette. Så ja, det er en veldig god miks, sier Tomori.

Zlatan nærmer seg slutten av en skadeplaget sesong, og det er fortsatt uvisst om han forlenger kontrakten som går ut til sommeren.

Den monumentale svensken er også selve personifiseringen av agentvirksomheten til Mino Raiola, som lørdag ble bekreftet død av familien i en alder av 54 år. Ifølge svenske SVT besøkte Zlatan Raiola på sykehuset i Milano torsdag, to dager før han gikk bort.

De var tette samarbeidspartnere helt fra de møttes første gang i 2004 og frem til Raiolas død.

Zlatan er imidlertid definitivt med til å bidra mot Milans første seriegull siden forrige gang han førte troféet hjem, da han kom til klubben foran 2010/11-sesongen og ledet dem rett til toppen av Serie A.

Søndag hadde de imidlertid mest å takke Rafael Leão for. Hans sene scoring gjør at Milan beholder hånden på tittelrattet.

– Det var en lettelse. Vi hadde mange sjanser til å vinne kampen, og etter forrige kamp mot Lazio (der Tonali ble matchvinner to minutter på overtid), visste vi at vi kunne score. Det var en viktig seier, sier Tomori.