REAL MADRID-PARIS SG 1-0:

Flere og flere snakker om Paris St. Germain som en outsider til å vinne Champions League. Vi så hvorfor på mektige Santiago Bernabeu. Det var så mye kvalitet i PSG-laget. De spilte som en tittelkandidat.

Riktignok var det litt reservepreg over Real Madrid-laget. Men i store perioder ble verdens kanskje største fotballmerkevare rundspilt av det franske mesterlaget.

I den første omgangen hadde Real Madrid kjempeflaks. Zlatan Ibrahimovic, Angel Di Maria, Edinson Cavani og lekte seg med verdensstjernene på fremmed gress. Men PSG bommet på de utroligste sjanser. Og samtidig fikk Real Madrid et svært ufortjent ledermål da PSG-keeper Kevin Trapp tabbet seg ut.

Real Madrid vant og ligger an til å vinne Champions League-gruppe A. Men rettferdig var det ikke.

Se høydepunktene, inkludert keepertabben, her (saken fortsetter under videoen):

Real Madrid var i trøbbel

I en svært underholdende første omgang var Paris St.Germain det klart beste laget.

Franskmennene produserte sjanser på løpende bånd og spilte vindunderlig fotball.

Men ballen ville ikke i mål. Og det var ganske utrolig, for det var periodevis stormløp mot hjemmelagets mål, Real Madrid var i trøbbel gang på gang og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Men i stedet var det Real Madrid som tok ledelsen etter at PSG-keeper Kevin Trapp bød på komikveld på Santagio Bernabeu.

Keepertabbe sendte Real i ledelsen

Midtbanemotor Toni Kroos forsøkte seg med et skudd fra rundt 25 meter. Ballen traff en PSG-spiller og gikk i en bue til venstre. Keeper Trapp rykket ut, det viste seg at han var fullstendig på bærtur, for PSG-keeperen så ikke at innbytter Nacho, som kun hadde vært på banen i to minutter, var i scoringsposisjon. Nacho skrudde ballen forbi den utrusende Trapp og i mål.

En komisk scoring. Og Real Madrid ledet ufortjent.

PSG svarte med å gå rett i angrep. Men det ville seg ikke, selv om PSG hadde de utroligste muligheter. Fire minutter på overtid i første omgang var PSG-spiss Edinson Cavani alene gjennom. Uruguyaneren forsøkte å skru ballen rundt Real-keeper Keylor Navas, men uten å lykkes.

Real Madrid ledet 1-0. Det var ganske utrolig ut fra spill og sjanser. Det var også smått utrolig at kampen kun hadde det ene målet etter høstens største sjansebonanza i Champions League.

Real forsvarte seg godt

Paris St. Germain styrte også den andre omgangen, Real Madrid la seg bevisst lavt og kompakt, dermed kom ikke gjestene til like store sjanser i den andre omgangen.

Real Madrid forsvarte seg bedre og kom også til kontringsmuligheter. Og store sjanser. Det åpnet seg mer og mer ettersom minuttene gikk og PSG jaktet på utligningen.

Men to minutter før slutt var Angel Di maria svært nær ved å score på sin gamle hjemmebane. Frisparket med venstrefoten fra 20 meter var presist. Ballen skrudde rundt muren, i tverrliggeren og over mål. Det kunne blitt en praktfull retur til Madrid for argentineren. Men franskmennene hadde ikke marginene med seg.

City videre

Manchester Citys show før pause var nok til å slå Sevilla 3-1. Dermed er City klar for cupspillet i mesterligaen.

Se høydepunkter fra Citys show her (saken fortsetter under videoen):

Juventus er nær å bli med videre etter 1-1 borte mot Borussia Mönchengladbach.

Håvard Nordtveit spilte en god kamp på høyrebacken for Gladbach. Tyskerne dominerte store deler av kampen, men en vakker scoring fra Stephan Lichtsteiner like før pause berget et svakt Juventus fra tap.