– Jeg kjenner ham godt, og han kjenner spillergruppen vår godt. Han er i en situasjon med klubben sin der han ikke er fornøyd. Verken med spilletid eller hvordan han blir brukt, sier Didier Deschamps ifølge France Football.

Pogba har vært gjenstand for mye kritikk denne sesongen.

Manchester United har slitt, spesielt i Premier League, og Pogba har vært ustabil i prestasjonene. Han har bare startet to av de siste syv kampene i alle turneringer, og i det svake 0–1-tapet for Arsenal, lagde han straffe:

– Coronaviruset traff ham hardt

Hvert overgangsvindu blir han koblet til andre klubber. Enten en megaovergang til Real Madrid som ledes av hans landsmann Zinedine Zidane, eller en retur til Juventus, som nå er under Andrea Pirlos ledelse. Pirlo og Pogba spilte sammen før Manchester United gjorde Pogba til verdens dyreste midtbanespiller i 2016.

I år har han fått en svært kort sesongoppkjøring, som på ingen måte gikk knirkefritt for seg etter at han testet positivt for coronaviruset. Deschamps er helt overbevist om at det har påvirket Pogbas form.

– Han har ikke sin beste periode. Han har hatt flere skader, og coronaviruset traff ham hardt. Han må finne igjen rytmen sin, sier Deschamps.

Deschamps, som i likhet med Pogba har vært med på å vinne VM med Frankrike, hevder Pogba nå er glad for å ha sluttet seg til den franske landslagstroppen.

– Når en spiller ikke er komfortabel i klubben sin, er han naturligvis glad når han får spille med Frankrike, sier Deschamps.

2X VERDENSMESTER: Didier Deschamps med VM-trofeet han har løftet to ganger. Én gang som spiller og én som manager. Foto: REUTERS PHOTOGRAPHER / X90122

– Skammelig

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere blitt spurt om Pogba og hans prestasjoner. Da tok nordmannen en del av skylden for Pogbas svake prestasjoner.

– Kanskje var det urettferdig av meg å bruke ham så tidlig i de første kampene. Han var jo ute en stund med coronaviruset. Men han blir bedre og bedre og kommer mer og mer i form, sa Solskjær tidligere i sesongen.

Hva som er de røde djevlenes beste midtbanekonstellasjon har blitt diskutert hele høsten, og det virker ikke som om Solskjær er helt sikker selv. Flere ulike oppsett har blitt testet, og i det siste har Fred og Scott McTominay okkupert de to midtbaneposisjonene bak playmaker Bruno Fernandes. Nemanja Matic har også spilt en del, mens sommerkjøpet Donny van de Beek enda ikke har startet en Premier League-kamp.

Phil Neville, Solskjærs gamle lagkamerat, uttalte i et intervju med Premier League Productions at han ikke kan forstå hvordan Pogba gang etter gang starter på benken.

– Jeg synes det er skammelig at Pogba ikke kan komme med på laget. For at United skal vinne ligaen, for at de skal ha suksess og for at de skal spille den fotballen Ole Gunnar vil de skal spille, må Pogba spille.

Pogba og Frankrike skal møte Finland førstkommende onsdag, før Portugal og Sverige er motstandere lørdag og tirsdag. Pogbas neste kamp med Manchester United er mot West Brom 21. november.