BRANN-ROSENBORG 1-1

Mike Jensen var ikke spesielt imponert over måten Brann tok ett poeng mot serieleder Rosenborg på i Bergen.

RBK-dansken havnet i klammeri med flere Brann-spillere i løpet av 1-1-kampen søndag kveld.

– Jeg tror Brann hadde en plan om hvordan de skulle stoppe oss, og det kan man jo si at de delvis lyktes med, sa Jensen etter kampen.

– Jeg og Branns trener har litt forskjellige tanker om hvordan det skal spilles fotball. Jeg mener vi er det eneste laget som kommer her og vil være med på å lage en fest på en fin bane med fantastiske tilskuere. Men vi må bare erkjenne at det ville ikke Brann være med på, fortsetter dansken.

Her takker Mike Jensen og Sivert Heltne Nilsen hverandre for kampen etter at Rosenborg tok ett poeng i Bergen. Foto: NTB SCANPIX

– De scoret tidlig på sitt første angrep, og så hadde de mest lyst til å forlate festen og dra hjem. Det var vi som skrudde opp tempoet og skapte sjanser og underholdning. KAMPREFERAT: Rosenborg gikk mot første tap siden serieåpningen. Så dukket Gytkjær opp.

Demidov fnyser

Brann-stopper Vadim Demidov fnyser av Jensens uttalelser.

– Det får han mene. Vi har feid over lag her 6-0 og 4-1, og vi må begynne et sted. Vi kan ikke bare ta millionene til Rosenborg og kjøre på med en gang. Det tar tid, sier Demidov.

– De er bedre enn oss per dags dato, men ting kan fort skje de neste årene.

Jakob Orlov og Christian Gytkjær scoret målene i Bergen. Rosenborg leder med 12 poeng ned til Odd, mens Brann følger på tredjeplass, ett poeng bak Skien-laget.

– Det er fortjent at de får ett poeng, de er litt bedre enn oss, men det sier litt at vi står her og er skuffet etter ett poeng mot Rosenborg, avslutter Demidov. (©NTB)