Tom Nordlie skal ifølge Haugesunds Avis være ønsket som trener i toppserielaget Avaldsnes neste sesong. Tom Nordlie skal ifølge Haugesunds Avis være ønsket som trener i toppserielaget Avaldsnes neste sesong. Foto: MARIT HOMMEDAL / NTB SCANPIX

- Tom Nordlie ønsket som dametrener

Avaldsnes vil ha trenerprofilen til klubben.

Det skriver Haugesunds Avis. Lokalavisen erfarer at sportslig leder i Avaldsnes, Arne Utvik, har pekt ut klubbens førstevalg i trenerjakt.

Utvik skal ha Tom Nordlie øverst på ønskelisten som erstatter for Arne Møller, som ble løst fra kontrakten etter årets sesong.

Hardtsatsende Avaldsnes havnet på 5. plass i årets toppserie.

Nordlie, som i sommer overtok jobben til Asle Andersen i Sandnes Ulf, står for tiden uten kontrakt.

Usikkert i Sandnes Ulf

Han er forhandlinger med den 1. divisjonsklare Sandnes-klubben, men det er foreløpig usikkert om han blir værende i Sør-Rogaland.

— Ballen ligger nå hos klubben. Det er viktig at de kan svare på dette før jeg eventuelt signerer. Blir jeg værende så vet jeg at folk kommer til å forlange opprykk neste sesong. Da er det viktig at vi har de rette forutsetningene for å gjøre det. Verken jeg eller klubben har råd til en 6. plass i 1. divisjon, sa Nordlie til Aftenbladet etter søndagens 1-2-tap for Aalesund i sesongavslutningen.

Overfor Aftenbladet tirsdag vil han ikke kommentere om han er aktuell som ny trener for Avaldsnes.

Startet som dametrener

— Nei, dette har jeg ingen kommentar til, sier Nordlie.

- Kunne du trent et damelag?

— Jeg trente damelaget til Skedsmo i 1988. Da rykket vi opp til Toppserien. Det var mitt første år som trener, svarer Nordlie.

Styreleder i Avaldsnes Damer Elite, Hans Haukås, sier han ikke kjenner til at noen i klubben har vært i kontakt med Tom Nordlie angående den ledige trenerjobben i klubben.

— Vi jobber nå for fullt med et konkret navn. Vedkommende er norsk. Men det er ikke Tom Nordlie. Vi håper å ha en ny trener på plass denne uken, sier Haukås til Haugesunds Avis.