Fotball , Pressekonferanse landslaget, 27.05.08 , Hotell Bristol , Pressekonferanse før privatlandskamp mot Uruguay , Per Ciljan Skjelbred , Foto: Thomas Andersen / Digitalsport Foto: Thomas Andersen , Digitalsport

Hele 14 klubber fra ulike land i Europa vil være tilstede på onsdagens privatlandskamp mellom Norge og Uruguay.

Les også:

Landene til klubbene som er representert er England, Frankrike, Tyskland, Nederland, Skottland og Italia.

Det er likevel stor sannsynlighet at speidere fra flere europeiske klubber er ekstra oppmerksomme på flere av Norges unggutter.

Fredrikstads Tarik Elyounossi har i lengre tid blitt linket til en rekke europeiske klubber.

Senest tirsdag skrev den engelske tabloiden Daily Mirror at Tottenham skal ha lagt inn et bud på Elyounossi på hele 40 millioner kroner.

- Tenker ikke på det

- Jeg leser sjelden aviser, og akkurat det tenker jeg veldig lite på, sier Tarik til Aftenbladet.no.

Det siste snaue året har ryktene om en overgang til en større klubb for Fredrikstad-yndlingene florert, og det er meget store sannsynligheter for at Elyounossi forsvinner fra plankebyen når det rette tilbudet kommer.

- John (Carew red. anm.) spurte meg om jeg skulle gå for Tottenham i dag, sier en rolig og avbalansert Tarik til pressen og smiler bredt.

I tillegg til FFK-angriperen er Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred et hett navn på overgangsmarkedet. Midtbanespilleren har friskmeldt seg selv etter oppkast-problemene han har slitt med den siste tiden.

Kan få sjansen

Trolig er det en spiller speiderne fra de europeiske klubbene får se fra start i oppgjøret mot Uruguay. Elyounossi håper på sin landslagsdebut onsdag.

- Vi har ikke fått laget, men jeg er klar til å gripe sjansen dersom jeg får den, sier Tarik.

Hareide røper også at sjansene for spill er gode for 20-åringen.

- Jeg vil helst øve inn to strategier i morgen. Den ene av dem er kontringspreget. Uruguay tetter igjen fra begynnelsen av, men har en tendens til å åpne seg litt mer opp utover i kampen. Da kan det være nyttig å ha med Tarik, sier Hareide.