At Ole Selnæs er en ettertraktet fotballspiller er hevet over tvil. I vinter ble han kjøpt fra Rosenborg av franske St. Etienne, og verdien av overgangen kan komme opp i 40 millioner kroner.

En høy overgangssum i norsk målestokk, men mye tyder på at franskmennene gjorde en god avtale da de hentet midtbaneeleganten.

Nå hevder VG at championship-klubben Fulham har lagt inn flere bud på Selnæs i sommer. Det siste skal ha vært på hele 100 millioner norske kroner.

Budene ble imidlertid avvist, og senere valgte Fulham i stedet å hente Stefan Johansen.

Selnæs vil naturlig nok ikke bekrefte budet overfor VG, men sier at han «vet veldig mye».

— Hva vet du, spør VGs reporter.

— Nei… Jeg vet at det var stor interesse fra spesielt én klubb. Men jeg føler jeg er på rett plass nå, svarer Selnæs.

Landslagsspilleren fikk ikke veldig mye spilletid i St. Etienne etter overgangen i vinter, men det ble hele tiden kommunisert at det var en del av en plan om å gjøre Selnæs klar til årets sesong. Mye tyder på at den planen følges opp nå.

Hittil i sesongen har Selnæs vært en viktig brikke på St. Etienne, og den sentrale midtbanespilleren får stort sett 90 minutter på banen for den franske toppklubben, som har kvalifisert seg for gruppespillet i Europaligaen i høst.

Lagkamerat Alexander Søderlund, som så søndagens hjemmekamp mot Toulouse fra tribunen, ga klart uttrykk for at den tidligere RBK-spilleren lykkes godt om dagen.

— I dag spiller Selnæs som en gud! Banens beste i første omgang, skrev han på sin Twitter-konto.

Selnæs selv stortrives i den franske klubben, og har sågar fått en så god posisjon i klubben at han har overtatt som forsanger i garderoben etter at laget har vunnet kamper.

Der bidrar han med en variant av «shalalala»-feiringen hentet fra RBK-garderoben.

— Kanskje det sier noe om min posisjon i gruppa. Jeg føler at jeg begynner å få en bra standing. Jeg spiller mye kamper og føler jeg har gjort det bra. Da vokser respekten. Sånn funker det i alle fotballklubber. Jeg har blitt en av gutta, sa Selnæs til Adresseavisen i forrige uke.

PS! Onsdag er Selnæs med når Norge møter Hviterussland på Ullevaal.