Det skriver Bodø/Glimt på sine nettsider. Pellegrino er delt toppscorer i Eliteserien sammen med Branns Bård Finne, og begge står med ni mål på ni kamper.

Nå er angrepsspilleren med i sin første landslagstropp for Tanzania. Pellegrino er født og oppvokst i Norge, men har tanzanianske foreldre.

– Selvfølgelig er det en stor nyhet. Det er kult for både meg og familien. Hvert fall for foreldrene mine. Jeg har jo røtter i Tanzania, så selv om jeg er født i Norge er det veldig kult for oss, sier Pellegrino til Glimt.no.

Representanter fra landslaget var på plass på Aspmyra da Glimt spilte 2–2 mot Brann i April, skriver klubben. Der scoret 32-åringen begge målene til hjemmelaget.

Etter imponerende prestasjoner i Eliteserien de siste sesongene, har storscorerens navn blitt dratt inn i den norske landslagsdiskusjonen. Han har ikke bestemt seg for om han skal bli med i den tanzanianske troppen ennå.

Det er stort å bli tatt ut for Tanzania, men det hadde det vært å spille for Norge også. Valget er veldig vanskelig, samtidig som det er kult å ha den muligheten. Det blir nok litt tenking nå, sier han videre til Glimt.no.

Det norske landslagsuttaket for juni-kampene er førstkommende tirsdag. Norge møter Skottland og Kypros på hjemmebane i EM-kvaliken 17. og 20. juni.