RBK-stjernen: – Trenerjakten er tema i garderoben

En av RBKs aller beste spillere i 2018, Birger Meling, gjester Rasmus&Saga.

Det blir gode diskusjoner om RBKs 2018-sesong når venstreback Birger Meling gjester Rasmus&Saga.

Meling har etablert seg på landslaget, og vært av Rosenborgs aller beste denne sesongen. Han har klare meninger om det som foregår ute på Lerkendal-matta, og også om måten RBK-sesongen omtales i mediene.

Dermed blir det en god prat om RBKs siste periode. Den har vært gjenstand for mye kritikk, men også gitt 11 seire i serien på de 14 siste kampene - og cupfinale.

Vi snakker naturlig nok om trenerjakten, hvor et medlemsmøte i RBK mandag kvelde satte fyr i spekulasjonene rundt særlig én kandidat.

Og vi snakker om avstanden opp til motstanderne i Europa - hvor RBK skal forsøke å nærme seg Salzburg i kvalitet på torsdag, etter å ha blitt rundspilt i Østerrike.

En ung og lovende. To gamle - og ikke fullt så lovende lenger, heller. Birger Meling er gjest. Foto: Eirik Nordtvedt, fysio i RBK

Trosset faren da han signerte

Ukas podkast handler imidlertid også om et tema vi har snakket om i flere uker: Spillerutvikling.

Meling har gått helt sin egen vei for å nå toppen, hvor han har måtte tåle å bli avvist flere steder - og hvor han også var et år i England hos en tradisjonsrik klubb.

Og hvorfor trosset han faren da han satte seg ned for å signere for Stabæk?

Slik lytter du

Vi har for øvrig sendt vitsestafetten fra Egge og sørover til Nord-Østerdal, og «ukas lag» er selvsagt med også denne uka.

Du kan høre Rasmus&Saga ved å klikke her, eller på bildet øverst i saken.

Rasmus&Saga finner du også i Spotify og Itunes.