Det var 43 minutter ut i den VG+ Sport-sendte treningskampen, at en liten gutt løp ut på banen før et hjørnespark. Han løp rett bort til Erling Braut Haaland, ga fra seg en penn – og sikret seg signaturen til den norske stjernen, til jubel fra de fremmøtte på tribunen.

Se video av situasjonen øverst i saken.

Haaland signerte drakten som gutten hadde på, før han geleidet gutten ut av banen. Bak mål ble supporteren tatt hånd om av en politibetjent, som måtte tåle litt buing mot seg.

Tidligere i kampen hadde Haaland misbrukt en kjempemulighet. På merkelig vis klarte han ikke å treffe ballen på åpnet mål.

– Har du sett! Han hopper over ballen. Den bare ligger der klar til å tuppes inn, kommenterte Vegard Aulstad.

Haaland ble byttet ut halvveis i kampen på stillingen 0–0. I pausen gjorde han seg enda mer populær på AFG Arena i St. Gallen i Sveits, da han gikk bort til tribunen og ga bort drakten sin til en annen supporter.

I andre omgang var det enda en gutt som løp ut på banen, men da klippet TV-bildene raskt over til andre bilder, mens gutten ble geleidet av gresset.

Fem minutter ut i andre omgang fikk Atheltic Club straffespark, som Raúl Garcia satte sikkert i mål. Daniel Vivian fastsatte resultatet til 2–0.

– Det er hyggelig å være tilbake og spille min første kamp for sesongen. Det var selvfølgelig ikke bra, men det er ikke poenget nå, sier Haaland etter kampen, ifølge Bild.

Neste treningskamp for Haaland og Dortmund er mot Bologna fredag 30. juli. Den kan du også se på VG+ Sport.