Ståle Stensaas fikk på nytt sjansen fra start i og med at Janne Saarinen fortsatt ikke er fullt restituert etter kneoperasjonen han var gjennom for halvannen uke siden. Ståle Stensaas tok godt vare på denne sjansen også. Han imponerte stort, og han var alt i alt banens beste. Han var solid offensivt, og ikke minst defensivt. Mot Bodø/Glimt fikk han en vanskelig motspiller i Aasmund Bjørkan, en spiller som Ståle Stensaas stort sett taklet bra i dag.

Trener Åge Hareide gledet seg høylydt på Ståle Stensaas' vegne.

— Jeg synes det var flott med Ståle. Han spilte en god kamp, og i denne kampen var han god også defensivt. Det er alltid positivt at spillere viser seg frem, sier Åge Hareide.

Janne Saarinen har gjort det klart at han ikke ønsker å forlenge oppholdet i Rosenborg utover kommende sesong, og ledelsen i Rosenborg har ikke lagt skjul på at de så smått her begynt å lete etter en erstatter. Nå satser Ståle Stensaas på at det ikke skal bli nødvendig.

— Jeg følte meg som et andrevalg under Nils Arne. Nå når Åge har kommet føler jeg at jeg har tillit, og at vi står likt i utgangspunktet. Målet mitt er å ta tilbake plassen på venstrebacken, sier Ståle Stensaas.