For drøyt seks minutter på overtid smekket innbytteren Chiquinho inn et innlegg, som Conor Coady brøytet seg frem på og stanget i mål.

Dermed ble det kun ett poeng til Chelsea, etter at det så ut til at de hadde alle tre i lommen. Blåtrøyene står nå med bare to seirer på de siste syv kampene.

– Det er veldig skuffende å gå glipp av to poeng når vi ledet 2–0. Kampen gir oss en dårlig smak i munnen. Vi har sluppet inn for mange mål i de siste kampene, og det gir oss trøbbel i kampen om Champions League, sier Chelsea-kaptein César Azpilicueta til Sky Sports.

– Andre lag vinner samtidig som vi ikke får de poengene vi burde ta. Vi må reise oss sammen og avslutte godt. Alt er i våre hender, og så har vi en FA-cupfinale å spille, fortsetter spanjolen.

Chelsea ligger på tredjeplass på tabellen, henholdsvis fire og seks poeng foran London-rivalene Arsenal og Tottenham. De fire øverste plassene på tabellen gir Champions League-spill neste sesong.

Tottenham og Arsenal har én kamp til gode på Chelsea. Tottenham møter Liverpool senere lørdag, mens Arsenal tar imot Leeds søndag.

Det så ut til å bli en opptur for Chelsea da måltørken endelig endte for lagets spiss. Romelu Lukaku hadde nemlig ikke scoret i Premier League siden 1–1-kampen mot Brighton 29. desember, men mot Wolverhampton tok belgieren ansvar.

Først skaffet han straffesparket som han selv trillet kontrollert i mål, så var han dødelig effektiv da han ble spilt fri av Christian Pulisic like etterpå.

Lukaku ble kjøpt fra Inter for om lag 1,2 milliarder i sommer, men hadde kun scoret fem ligamål før lørdagens kamp på Stamford Bridge.

MÅLSCORER: Romelu Lukaku, César Azpilicueta og Ruben Loftus-Cheek kunne juble etter at spissen scoret på Stamford Bridge, mene så røk det. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Derfor var det nok ekstra gledelig for Chelseas nye eier å se at det som skulle være lagets stjernespiss, leverte varene i Boehlys første kamp som ny eier.

Amerikaneren fikk mye TV-tid på den gamle plassen til Chelseas forrige eier, Roman Abramovitsj.

Boehly var tydelig engasjert, og også litt frustrert da VAR-teamet brukte flere minutter på å annullere cornermålet som en offsideplassert Ruben Loftus-Cheek pirket over målstreken i første omgang.

De siste ti minuttene ble heseblesende for Chelseas del. Innbytter Trincão reduserte på vakkert vis. Det ga Wolves blod på tann, og i det 97. minuttet ble Coady festbrems for Boehly.

REDNINGSMANN: Conor Coady sikret ett poeng for Wolves. Foto: ANDREW COULDRIDGE / Reuters

46-åringen ble natt til lørdag bekreftet som klubbens nye eier, men salget må først godkjennes av britiske myndigheter, opplyste Chelsea i pressemeldingen.

Todd Boehly er en amerikansk forretningsmann, investor og filantrop. Han leder et konsortium som nå ønsker å kjøpe klubben som ligger på 3. plass i Premier League.

Det store spørsmålet har vært om Abramovitsj er villig til å ettergi den gjelden som Chelsea har til ham. Guardian skrev tidligere fredag at russeren skal være villig å «glemme» de pengene. I en pressemelding bekrefter Abramovitsj at han ikke har krevd pengene tilbakebetalt.

Boehly er fra før medeier i Los Angeles-klubbene Dodgers og Lakers. Med seg i kjøpet av Chelsea har han blant annet Clearlake Capital (som ifølge Guardian skal ha den største aksjeposten), den sveitsiske milliardæren Hansjörg Wyss, eiendomsmogulen Jonathan Goldstein og Guggenheim Partners-sjef Mark Walter, melder Telegraph.

PS! Lukaku har scoret fem mål for Chelsea siden han sist scoret i Premier League: To i klubb-VM og tre i FA-cupen.