Tre minutter på overtid vekket Scott McTominay Manchester United fra marerittet med en forløsende scoring som trolig vil bety mye for resten av Europa-høsten og vinteren i Manchester.

Frem til da hadde den nigerianske AC Omonia-keeperen Francis Uzoho vært i det umulige hjørnet.

Skuddet til innbytter McTominay fra syv meters hold ble derimot for vanskelig for sisteskansen.

– Jeg er ikke skuffet, for vi hadde en fantastisk kamp. Jeg skulle selvsagt ønske at vi tok poeng, men jeg er glad uansett, sier Uzoho til BT Sports.

Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse for den nigerianske keeperen da han fikk gå ut på «Drømmenes teater» og spille mot sitt favorittlag Manchester United torsdag kveld.

– Endelig! Drømmenes teater, her kommer jeg, skrev nigerianeren på Twitter da Europa League-trekningen ble klar.

Rett før avspark la han ut dette bildet fra spillertunnelen:

– Jeg drømt om å spille her i lang, lang tid. Jeg ba til Gud for å få sjansen til å spille, jeg fikk den, og jeg er glad. Jeg tror det må være min beste kamp noensinne, sier han.

For ikke bare fikk han spille på Old Trafford – han fikk spille sitt livs kamp.

23-åringen ble tvunget i aksjon etter at førstekeeper Fabiano ble skadet forrige kamp, og Uzoho skuffet ikke manager Neill Lennon.

I 1. omgang stoppet han flere farlige skudd fra Marcus Rashford, og det var hans fingertupper som gjorde at suseren til Casemiro ikke snek seg under tverrliggeren.

Og feberredningene bare fortsatte. Rett etter pause stoppet han en gedigen dobbeltsjanse for Rashford og Antony.

– Nå begynner det nesten å bli komisk. Han tar alt nå, reservekeeperen! utbrøt Viaplay-kommentator Andreas Toft som nesten ikke kunne tro sine egne øyne.

Det kunne heller ikke Ronaldo som måtte trekke på smilebåndet da Uzoho også reddet et av hans skudd.

MØTTE HELTEN: Omonia-keeper Uzoho (t.h.) har vært Manchester United-fan hele livet. Han var fem år gammel da Cristiano Ronaldo debuterte i rødt. Foto: Martin Rickett / Pa Photos

Han så nærmest ustoppelig ut, keeperen som ble han syndebukk da Nigeria ikke klarte å kvalifisere seg til Qatar-VM, og som i fjor valgte å terminere kontrakten med storlaget APOEL, bare for å slite benken i Omonia.

Det gjør han neppe mye lenger etter torsdagens oppvisning.