Ifølge store medier som BBC og Sky Sports har managerposisjonen vært tema for styret i Chelsea det siste døgnet.

Den regjerende ligamesteren i England er i kjempevansker i Premier League, og det toppet seg med mandagens 1-2-tap mot Leicester. Chelsea er bare poenget over nedrykksstreken.

Jevnlige styremøter

Ifølge Sky Sports har det vært styremøte etter Leicester-kampen der Mourinhos posisjon har vært diskutert. Styret skal ha hatt jevnlige møter etter nederlaget mot Southampton 3. oktober. Etter den kampen gikk Chelsea ut med en offentlig støtteerklæring til Mourinho, noe som ikke skjer ofte.

Styremedlemmene Bruce Buck, Eugene Tenenbaum, Marina Granovskaia og Michael Emenalo skal ha diskutert Mourinho sammen med eier Roman Abramovitsj, uten at en avgjørelse skal være tatt.

Chelsea-spillerne hadde fri tirsdag, men var onsdag tilbake under ledelse av Mourinho.

London-klubben har tapt ni av 16 seriekamper denne sesongen, og er bare ett poeng over nedrykksstreken. Det positive for Chelsea og Mourinho er at laget er klart for sluttspillet i Champions League.

Få ledige kandidater

Chelsea-styret og eier Abramovitsj ønsker ikke å forhaste seg: De har sparket Mourinho en gang tidligere og hentet portugiseren tilbake med stor suksess.

Et annet problem er hvem Chelsea eventuelt skal erstatte Mourinho med. Carlo Ancelotti er ledig, men han har allerede vært i klubben. Andre potensielle kandidater kunne vært Pep Guardiola (Bayern München) og Atletico Madrids Diego Simeone, men de har kontrakter å forholde seg til.

Rykter vil ha det til at Chelsea igjen kan vende blikket mot Guus Hiddink som en kortsiktig løsning, dersom Mourinho får sparken som Chelsea-manager for andre gang.