Hareide har brukt mye av vinteren på å drille defensive bevegelser etter at han overtok treneransvaret i Rosenborg. Frem til nå har resultatet av dette arbeidet vært variert, men nå ser Åge Hareide at bevegelsene begynner å sitte. I går lot han seg imponere av ungguttene som overtok trøyene etter hvilende veteraner.

— Rubin hadde spilt uavgjort både mot Viking og San José før de møtte oss. Når vi slår dem er det veldig godt resultatmessig, selv om det var noe ujevne prestasjoner. Men hele laget jobber hardt mot en ekkel motstander. Russerne var ekle å spille mot fordi de både spilte uryddig og urent, sier Åge Hareide.

Han gleder seg også over at Rosenborg er blitt en vanskelig lag å score mot.

— De tre kampene hvor vi har holdt nullen her nede er viktige. Det viser at vi er i ferd med å stabilisere oss og gjøre de riktige tingene. Vi har skapt rundt ti målsjanser i alle kampene på La Manga, mens vi har fått stadig færre sjanser mot. Det viser at vi opprettholder den offensive kvaliteten, samtidig som vi blir stadig bedre defensivt, sier Åge Hareide til adressa.no.