Det ble Raheem Sterling som fikk æren av å score på et straffespark etter 66 minutter. Det ble det eneste målet i oppgjøret som ligalederne dominerte hele veien.

Likevel vil det som skjedde på overtid i 1. omgang være det som huskes best fra kampen.

Jiménez fikk først et veldig strengt gult kort etter en takling av Rodri, men så dummet meksikaneren seg rett og slett ut.

VG Live: Følg resten av Premier League-runden

For da det påfølgende frisparket på midtbanen skulle tas, så sto han halvannen meter unna, strakk ut foten og blokkerte ballen. Gult kort nummer to, og dermed måtte resten av Wolves-laget spille med én mann mindre.

FORTVILET: Raúl Jiménez skjønner at han har satt lagkameratene i en meget vanskelig posisjon etter det røde kortet. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

De kjempet voldsomt og lå kompakt mot et City lag som eide ballen stort sett hele tiden.

Sterling hadde ropt fortvilet på straffe flere ganger uten å få det, men da Bernardo Silva la inn fra høyre og João Moutinho blokkerte med det som muligens var albuen, pekte dommer Jon Moss på straffemerket.

Etter en VAR-sjekk ble avgjørelsen stående, men TV-bildene viste at det var en høyst diskuterbar situasjon.

Uansett ble det straffe, og Sterling takket og bukket. 27-åringen trillet ballen midt i målet mens Jose Sa kastet seg mot sin høyre stolpe. Det var Sterlings 100. ligamål i karreiren.

Wolverhampton skapte ingenting før Max Kilman knuste Oleksandr Zinchenko i en duell på fire meter på overtid - headingen ble slått til corner av Ederson i City-målet.

City lå ett poeng foran Liverpool foran helgens runde, og beholder dermed ligaledelsen.