Heigre har signert for Tromsø

— Nå får jeg betalt for mange års arbeid.

Heigre etter Tromsøs 2-0-seier over Molde i starten av juni Heigre etter Tromsøs 2-0-seier over Molde i starten av juni Foto: Bertinussen, Rune Stoltz, NTB Scanpix

Det sier Pål Vestly Heigre, som i ettermiddag ble klar for TIL ut sesongen etter å ha forlenget leieavtalen fra Viking som går ut 22. juli.

— Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg får muligheten til å være her. Det er til det beste for min utvikling, sier Heigre i en pressemelding.

- Betalt for hardt arbeid

Han mener klubben gir han en ”fantastisk utviklingsarena”.

— Det har vært utrolig kjekt å få spille, og det var derfor jeg kom hit. Det er også flott at jeg har få vist at jeg har de kvalitetene som trengs for å levere i Tippeligaen. Jeg har fått betalt for mange års hardt arbeid, sier Heigre.

I går kveld uttalte sportssjef Svein-Morten Johansen at TIL-ledelsen over sommeren kommer til å ønske å ha samtaler med Heigre om framtiden også utover denne sesongen.

— For oss handler det om å ha oversikt både over økonomi og spillere, samt at Pål også har en relasjon til Viking. Men at det blir samtaler om hva som skjer videre også etter sesongen er sikkert, sa Johansen til iTromsø.

- Betryggende

Hovedtrener Steinar Nilsen er glad for at vestlendingen endelig er klar.

— Det er stor gladnyhet for oss alle at Pål blir med oss videre. Det er ikke noen stor overraskelse for oss trenere at han ønsker det, for han har trivdes veldig godt i gruppa. Det er godt å få enighet rundt det, med Tore Pedersen, som er Pål sin agent, og ikke minst Viking. Det er en betryggelse for oss alle, sier Nilsen.

— Det at han har fått mye spilletid i tippeligalaget er fortjent etter gode prestasjoner over tid. Så blir han veldig pushet av Benny Lekström først og fremst nå når Gudmund Taksdal Kongshavn er skadet. Nå må han bare ta vare på muligheten, sier Nilsen i pressemeldingen.