— De vil forsøke å hente ham når overgangsvinduet åpner 1. januar. De kommer til å ta kontakt med Brann snart, hevder Millers agent John Viola til Bergens Tidende.

Ifølge Viola er Miller svært skuffet over at han ikke fikk starte cupfinalen mot Lyn.

— Det sier seg selv. Han hadde startet de siste seriekampene og scoret to mål. Så blir han vraket til cupfinalen, sier Viola.

Truet med å forlate Brann

Miller har ved flere anledninger etterlyst spilletid i Brann. Etter en reservekamp mot Norheimsund 14. september truet han med å forlate Brann dersom han ikke fikk mer spilletid på A-laget.

— Det er ikke noe poeng for meg å være her hvis jeg skal spille reservefotball. Da kan jeg like godt reise tilbake til Skottland, sa Miller den gang.

Etter dette løsnet det for Miller, og han scoret blant annet seiersmålet mot Tromsø og startet de tre siste seriekampene for Brann. Men ifølge hans agent skal vrakingen i cupfinalen gått såpass hardt innpå han at han selv ønsker seg til Skottland.

Brann vil prate med Miller

Sportslig leder Per-Ove Ludvigsen har forståelse for at Miller er skuffet.

— Det skjønner jeg godt, men vi har ikke fått signaler fra ham at han ikke trives. Vi kommer til å ta en samtale med alle våre spillere om denne sesongen nå snart. Charlie Miller blir ikke den siste vi snakker med for å si det sånn.

— Hvorfor ikke?

— Mye på grunn av det som du sier nå, men også på grunn av de signalene han har sendt tidligere i sesongen. Vi ønsker at alle skal trives i Brann, og har lyst til å ha Charlie med videre i klubben, sier Ludvigsen.

Den etterlyste henvendelsen fra Aberdeen har han ikke hørt om.

— Det blir feil å uttale meg om slikt før det i det hele tatt kommer en henvendelse. Hvis det kommer en, vil vi ta den seriøst, som vi vil med alle henvendelser på våre spillere, sier Branns sportslige leder.

Andre kilder BT har snakket med i Skottland bekrefter at Aberdeen er svært lysten på å hente Miller 1. januar.

Klubben har midler til å betale Miller en høyere årslønn enn det Brann betaler. I følge skotske journalister tjener «lønnsadelen» i Aberdeen rundt 2 millioner kroner i året. Klubben er villig til å strekke seg langt for å hente midtbanespilleren.

BT prøvde flere ganger å komme i kontakt med Charlie Miller uten å lykkes.