• Casemiro gjorde lekkert 1–0 opp i nettaket etter frispark fra Christian Eriksen. Det var sesongens sjette målgivende fra dansken.

• Luke Shaw var ikke dårligere da han startet angrepet på venstrebacken, fikk hjelp av Fernandes og innbytteren Alejandro Garnacho før Shaw bredsidet ballen i mål til 2–0.

• Luke Shaw var medvirkende også på 3–0. Han dundret ballen over halve banen og ut til Fernandes, som sendte ballen videre til Marcus Rashford. Han scoret sitt syvende ligamål for sesongen - og i sin fjerde kamp på rad.

– Manchester United er godt i gang nå, konstaterer Viaplays Tor Ole Skullerud.

– Det var tre lekre scoringer, mener ekspertkommentatoren.

Manchester United har hatt en god start etter VM og har vunnet alle sine fire kamper etter at Lionel Messi løftet pokalen.

Dette var den fjerde strake ligaseieren for Erik ten Hags menn: Fulham, Nottingham Forest, Wolverhampton og nå Bournemouth. Ikke de aller tøffeste motstanderne med andre ord - men likevel seier på seier.

Neste kamp er Manchester-derbyet - denne gang på Old Trafford (det ble 3–6 borte i begynnelsen av oktober).

MÅLSCORERE: Luke Shaw (t.h.) og Casemiro gratulerer hverandre. Foto: ADAM VAUGHAN / EPA

Mot Bournemouth startet Harry Maguire og Victor Lindelöf for første gang denne sesongen sammen i midtforsvaret til Manchester United. Det gikk brukbart.

Uheldige Donny Van De Beek ble sparket ned rett før pause og måtte halte i garderoben. Han ble erstattet av Alejandro Garnacho (18), som viste hvilket uvanlig talent han er.

På sine åtte siste ligakamper har Bournemouth nå syv tap og én seier. På Old Trafford tirsdag klarte de ikke å skape noe i 1. omgang - men David De Gea måtte tre i aksjon med tre-fire kjemperedninger etter pause.

Bournemouth leverte en brukbar kamp på Old Trafford, men var egentlig aldri i nærheten av å få poeng. Mot slutten hadde Manchester United flere store sjanser til å øke.

• Everton er ille ute etter 1–4 tap hjemme mot Brighton. Presset øker på manager Frank Lampard, mens Brighton lukter på Europa-plass.

• Aleksandar Mitrovic sørget for at Fulham kunne dra fra Leicester med 1–0 seier. Fulham er likt med Liverpool - med én kamp mer spilt.