11.46: To minutter på overtid avsluttes kampen. Rostov vinner 3–1 mot TIL.

11.43: 3–1 til Rostov! Henrik Johnsgård taper en duell på høyresiden. Rostovs nummer ti kan enkelt runde Loncaric og sette ballen i åpent mål

11.41: TIL gjør et bytte med fire-fem minutter igjen. Gustav Severinsen erstatter Jonas Johansen.

11.32: Gundersen viser muskler i skadecomebacket har hatt et par fine klareringer på innlegg. Gustav Severinsen og Hans Norbye er i oppvarming for TIL.

11.24: TIL bytter. Jostein Gundersen kommer inn for Simen Wangberg. Unggutten får litt over 20 minutters spilletid etter lyskeskade de siste ukene.

11.20: TIL scorer! Runar Espejord reduserer! 20-åringen får en ball i bakrom av Jonas Johansen og kriger mot to mann. Han er sterkest og får akkurat tuppet ballen i mål foran hanskene på keeper. Godt gjort av Espejord. 2–1 til Rostov.

11.19: TIL gjør ett bytte. Henrik Johnsgård kommer inn for Ingebrigtsen.

11.18: 64 minutters spilt. TIL spiller seg frem på høyresiden. Ballen havner hos Mikael Norø Ingebrigtsen som skjærer inn mot midten og får et godt skuddhold. Han skyter langt over mål

11.12: Spilt i en knapt time. Halvsjanse til TIL. Et innkast fra høyresiden som etterhvert blir sparket inn i straffefeltet. Der får Jonas Johansen hodet på ballen, men headingen blir for løs og keeperen fanger enkelt.

11.06: Rostov dobler ledelsen. Runar Espejord mister ballen inne på Rostovs halvdel. Ballen slås umiddelbart i bakrom, hvor russernes nummer syv vinner duellen med Wangberg. Han runder Loncaric og setter ballen enkelt i mål. 2–0 til Rostov.

11.04: Det er mer «drive» i TIL-laget nå. Jonas Johansen prøver å finne Magnus Andersen i bakrom, men Rostovs keeper når ballen like før øksfjordingen.

11.01: TIL går rett i angrep etter pause. Slobodan Vuk kommer i bakrom, på skrått for keeper. Legger ballen igjen til Magnus Andersen som ikke får helt kontroll på ballen. Hadde blitt en stor mulighet dersom han hadde fått avsluttet der. TILs største sjanse i kampen kun 20 sekunder ut i 2. omgang.

10.46: Pausesignalet går omtrent i det TIL tar avspark etter scoringen.

10.45: Rostov tar ledelsen! Innlegg til bakre stolpe, han header tilbake mot lengste hjørne og Kongshavn er sjanseløs. 1–0 til Rostov.

10.44: Pausen nærmer seg. TIL har varslet et pausebytte allerede før kampen: TIL skal bytte keeper, og Filip Loncáric kommer inn for Gudmund Kongshavn.

10.43: Sjanse til Rostov. De spiller seg igjennom på TILs venstreside, hardt innlegg som ender i avslutning fra 10 meter. Et stykke utenfor, men det var en god mulighet.

10.39: Kent-Are Antonsen med TILs største sjanse nå. Et TIL-frispark blir spilt inn i Rostovs straffefelt, og klareres ut i «returrommet», hvor Antonsen står. Fra nesten 30 meters hold klemmer Antonsen til, med skuddet går over mål.

10.32: Målløst fremdeles i Tyrkia. TILs nye spiss, Vuk, har knapt vært borti ballen foreløpig. Rostov styrer og «Gutan» har foreløpig ikke skapt en sjanse.

10.23: TIL-bytte! Millionmannen Slobodan Vuk kommer inn etter bare halvspilt 1. omgang. Thomas Lehne Olsen har forlatt banen, uten at vi har oversikt over hvilken skade det eventuelt dreier seg om.

10.20: Fortsatt 0–0. TIL har fortsatt ikke klart å etablere noe eget spill. De møter et veldig fysisk tøft russisk lag, og Magnus Andersen ble nettopp lagt i bakken. Russerne går virkelig til i duellene.

10.13: Ny sjanse for Rostov. TIL får kjørt seg nå. Russerne spiller seg frem på TILs venstreside, kommer ned til dødlinja, som ender med at en Rostov-spiller får skyte fra seks meter. Kongshavn redder til corner.

10.08: Kampens første sjanse går til Rostov. Simen Wangberg roter det litt til, slik at en Rostov-spiss kommer nesten gjennom. Gudmund Kongshavn er våken og får snappet ballen.

10.05: TIL står lavt i presset, og Jonas Johansen kommer mye ned mot forsvarsfireren for å hente ballen. Litt avventende start.

10.04: Morten Gamst Pedersen ligger nede og vrir seg etter en takling. Kommer seg på beina etterhvert og TIL får frispark.

10.01: Det er på ønske fra Rostov at kampen går uten tilskuere.

10.00: Kampen starter, på en avstengt bane uten en eneste tilskuer. Litt vind i dét kampen sparkes i gang.

Gutan tror de kan hevde seg mot Rostov. Foto: Rune Robertsen

TIL spiller sin andre og siste treningskamp i Tyrkia mandag formiddag.

Motstander er formidable Rostov, som røk av gruppespillet i mesterligaen i høst. Om halvannen uke skal det russiske laget spille 16-delsfinale i Europa League mot Sparta Praha.

Men først venter TIL.

Hovedtrener Bård Flovik gjør to endringer på laget. Gudmund Taksdal Kongshavn kommer inn for Filip Loncaric i målet. Aron Sigurdarson er reist på landslagsopphold i USA. Han erstattes av Mikael Norø Ingebrigtsen som venstre kant.

Resten av laget er likt det som slo det slovakiske laget Trencin 4–1 torsdag.

– Vi ser for oss at de fleste får spilletid, sier Flovik.

TILs lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Christian Landu-Landu, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Kent-Are Antonsen – Magnus Andersen, Jonas Johansen, Morten Gamst Pedersen, Mikael Norø Ingebrigtsen – Runar Espejord, Thomas Lehne Olsen.

På benken: Filip Loncaric, Gustav Severinsen, Henrik Johnsgård, Peter Aas, Hans Norbye, Slobodan Vuk og Jostein Gundersen.

iTromsø oppdaterer kampen her.

• Sett disse TIL-sakene fra Tyrkia?

Hans (30) vokste opp som barnestjerne: – Jeg opplevde janteloven i flere år

Jacob vil gjøre noe bare Knut Borch har klart før ham

Derfor velger Gamst bort realityshow og bokplaner

Spissduo herjet for TIL: – Vi håper Sigurd er fornøyd med oss

TIL har som mål å hente opp to talenter i A-stallen hvert år: – Disse kan være de neste som lykkes