Norsk landslagsspiller på førstesiden i spansk sportsavis: - Vurderer nytt bud

Sander Berge lenkes igjen til Sevilla og beskrives som den nye Steven N’Zonzi i sportsavisen Estadio Deportivo.

 På forsiden av dagens papirutgave skriver Estadio Deportivo at Sander Berge kan være på vei til Sevilla. På forsiden av dagens papirutgave skriver Estadio Deportivo at Sander Berge kan være på vei til Sevilla. Foto: Estadio Deportivo/NTB scanpix

Hvis dere skulle være i tvil - det er ingen dum mann å sammenliknes med.

N’Zonzi er en av Sevillas største navn og midtbanestjernen har tidligere vært linket til enda større klubber enn «Europa League»-spesialistene som har vunnet turneringen tre ganger på fire år.

Nå kan unge Sander Berge være neste mann inn. Interessen for 19-åringen er langt fra ny og talentet kan absolutt beskrives som et hett salgsobjekt.

Linket til Arsenal

Slik Aftenposten skrev i august, hevdet den spanske avisen El Desmarque Sevilla at de rødhvite bød 110 millioner kroner for Genk-spilleren, som forlot Vålerenga så sent som i 2017.

Sander Berge er på førstesiden i tirsdagens utgave av den spanske sportsavisen Estadio Deportivo. Foto: Estadio Deportivo

Tidligere samme sommer ble han også linket til Arsenal.

Sevilla-overgangen gikk ikke i orden i sommer, men nå hevder en annen spansk avis at Liverpools Mesterliga-rivaler skal legge inn et nytt støt for å sikre seg nordmannen i januar. På forsiden av dagens papirutgave skriver Estadio Deportivo følgende:

Berge på forsiden

«Kommer tilbake til Berge», er tittelen i sportsavisen.

«Sevilla, som anser nordmannen som fremtidens N'Zonzi, vil i januar legge inn et nytt bud på Genk-spilleren. Denne gangen virker de mer åpen for å forhandle enn sist sommer, selv om prisen fortsatt er høy»

N’Zonzi er linket bort fra klubben og har tidligere vært ryktet til klubber som Arsenal og Juventus.

Skuffende Berge-åpning

Sevilla ligger på 2.plass etter en sterk åpning i den spanske toppserien, der rødstripene har vunnet fem av sju kamper og bare har suverene Barcelona over seg på tabellen. I Mesterligaen har laget åpnet med uavgjort 2–2 i Liverpool og en forventet 3–0-seier over slovenske Maribor hjemme på Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán.

Berges Genk har skuffet i sin åpning hjemme i Belgia, med en 9.plass og 10 poeng etter ni runder.