RBKs stjernespiss tilbake mot Vålerenga

Nicklas Bendtner gjennomfører opptreningen etter strekkskaden hjemme i Danmark.

RBKs medisinske støtteapparat slipper Nicklas Bendtner til Danmark i opptreningen etter strekkskade som holdt ham ute fra VM. RBKs medisinske støtteapparat slipper Nicklas Bendtner til Danmark i opptreningen etter strekkskade som holdt ham ute fra VM. Foto: NTB scanpix

Som Adresseavisen skrev tirsdag, var Nicklas Bendtner tilbake på trøndersk jord for medisinsk sjekk på Lerkendal. Men oppholdet ble av det kortvarige slaget. Allerede tirsdag kveld var dansken igjen på vei sørover.

– Spilleklar til Vålerenga

– Vi undersøkte Nicklas og ble enige sammen med han om et trening- og behandlingsopplegg som han skal følge framover. Opptreningen gjennomføres med et medisinsk apparat i Danmark som vil ha tett kontakt med oss. Vi forventer at Nicklas er spilleklar til hjemmekampen mot Vålerenga 24. juni, forteller medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no.

Bendtner har onsdag formiddag rukket å publisere bilder på sin egen Instagramkonto som viser ham tilbake i trening hos Thomas Jørgensen, fysioterapeuten som eier selskapet Protreatment og driver en klinikk i Dragør utenfor København.

Der var også Jørgensen Bendtner oppsøkte da han jobbet for å rekke Brann-kampen.

Motivert Bendtner

Som sportslig leder Stig Inge Bjørnebye fortalte da han gjestet podkasten Rasmus&Saga, snakket Rosenborgs sportslige med Bendtner mens dansken var i byen. Bjørnebye hevder Bendtner er motivert for en rask retur.

– Han er veldig motivert for å komme seg raskt tilbake på banen. Vi ble enige med Nicklas om at han starter opptrening i Danmark med tett oppfølging av oss. Så vil vi ha en løpende dialog om når han skal returnere til Trondheim, sier han til klubbens hjemmeside