Nordlie takket nei til trenerjobb i 2. divisjon

Fløy og Tom Nordlie var i forhandlinger, men partene klarte ikke å bli enige.

Tom Nordlie blir ikke Fløy-trener. Tom Nordlie blir ikke Fløy-trener.

— Det er jo synd. Det hadde vært veldig lærerikt og spennende å fått Tom til Fløy. Det hadde gitt hele klubben et løft, sier styreleder i Fløy, Vidar Sulland til Fædrelandsvennen.

Klubben meldte tirsdag formiddag at de ikke kom i mål med trenernomaden. Dette skriver Fløy på egen hjemmeside:

«Det var flere ulike forhold i en totalvurdering både i forhold til Toms arbeidsforhold med Fløy, samt Toms øvrige arbeidsforhold som var grunnene til at Tom dessverre måtte si nei til Fløy.

Lønn var selvsagt et av elementene, men Tom Nordlie var veldig klar på at han ikke synes godtgjørelsen til ham skulle resultere i at Fløys muligheter til å stille et slagkraftig mannskap i 2015-sesongen ble redusert.»

Tom Nordlie har lang fartstid som trener. Han har trent Odd, Vålerenga, Sandefjord, Start, Viking, Lillestrøm, Kongsvinger, Fredrikstad og Sandnes Ulf på toppnivå i Norge.

Nordlie tok over Sandnes Ulf i sommer, da klubben lå sist med ti poeng. Nordlie løftet laget, men klubben rykket ned til 1.divisjon etter å ha spilt 3-3 på Sparebanken Sør Arena i nest siste serierunde. Nordlie hadde mulighet til å fortsette i klubben, men takket nei.Fløys trenerjakt går nå inn i en ny fase, og øyboerne håper å få på plass sin nye hovedtrener raskt.

— Vi kommer nå til å jobbe videre med andre kandidater. Vi håper å ha en løsning på plass så fort som mulig, sier Sulland.

Tom Nordlie har foreløpig ikke svart på Fædrelandsvennens henvendelser.

Han har også hatt tilbud om å trene Avaldsnes i Toppserien for kvinner. Om han har takket ja til denne jobben er ikke klart.