Nordlie ferdig i Sandnes Ulf

Bengt Sæternes tar over som trener i Sandnes Ulf.

Tom Nordlie Tom Nordlie Foto: Anders Minge

Sæternes har i år trent Egersund i 2.divisjon. Nå skriver klubben på sitt nettsted at den tidligere spissen er ferdig i klubben og skal ta over Sandnes Ulf.

Dermed er trolig Tom Nordlie, som har ledet klubben det siste halve året, ferdig i Sandnes Ulf. Han erstattet Asle Andersen som trener i sommer, men klarte ikke å redde klubbens plass i eliteserien.

Etter nedrykket har ikke Nordlie ønsket å svare konkret på spørsmål om sin framtid. Men nå ser det ut til at den ligger andre steder enn i Sandnes.

Dette skriver Egersund på sitt nettsted:

Den tidligere spissen Bengt Sæternes tar over Sandnes Ulf. Foto: NTB scanpix

"Bengt Sæternes forlater EIK. EIKs hovedtrener de siste 2 sesongene har valgt å forlate klubben for å bli ny hovedtrener i Sandnes Ulf. Dette på tross av at EIK og Sæternes så sent som i forrige uke signerte en avtale som skulle gjort ham til hovedtrener for EIKs A-lag også i 2015 sesongen. Denne kontrakten blir nå terminert med øyeblikkelig virkning.

For EIKs vedkommende er dette sterkt beklagelig.

Klubben vil nå umiddelbart starte jakten på ny hovedtrener til neste sesong, og vi er sikre på at EIK som klubb vil komme styrket ut av dette.

Det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer fra klubbens side ut over denne pressemeldingen ."

Sæternes spilte i sin aktive karriere for blant annet Viking, Odd, Bodø/Glimt, Brann og Vålerenga, i tillegg til opphold i Belgia og Danmark. I 2012 tok han over for Egersund, som i år endte på 2.-plass i sin avdeling i 2. divisjon.

Så sent som 5. november valgte Sæternes å forlenge sin kontrakt med Egersund ut 2015. Men halvannen uke senere velger han likevel å slutte i klubben for å ta steget ett hakk opp i divisjonssystemet.

Tom Nordlie besvarte ikke Aftenpostens henvendelser søndag kveld.