Fredrik Carlsen var med da AaFK spilte borte mot Tirana i kvalifiseringen til Europaligaen i 2012. Der opplevde han å høre rasistiske rop fra tribunen. Fredrik Carlsen var med da AaFK spilte borte mot Tirana i kvalifiseringen til Europaligaen i 2012. Der opplevde han å høre rasistiske rop fra tribunen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB

Ny podkast: Opplevd rasistiske tilrop ute i Europa, men trodde ikke det skulle skje i Norge

Fredrik Carlsen og Simen Bolkan Nordli er ukens gjester i podkasten Sunnmørsball.

Sunnmørsposten er endelig tilbake med en ny utgave av podkasten Sunnmørsball. Tarjei Omenås og Kristian Stenerud har fått besøk av Simen Bolkan Nordli og Fredrik Carlsen i studio.

Vi går gjennom den grusomme kampen mot Stabæk og snakker om hva som er status i AaFK akkurat nå. Duoen snakker også om savnet av spillerne som forlot AaFK før overgangsvinduet stengte.

Vi er også innom rasisme-saken som var i AaFK, der klubben fikk mye kritikk for sin håndtering. Carlsen ser tilbake til da AaFK spilte kvalifisering til Europaligaen på bortebane i Albania i 2012, der man opplevde rasistiske tilrop fra tribunen.

– Det var apelyder mot gutta fra Jamaica, sier Carlsen, som ikke hadde trodd han skulle få oppleve rasistiske tilrop på Color Line stadion.

– Jeg var flau og ble fysisk dårlig etter det skjedde.

Hør podkasten her: