Flere medier verden over kunne mandag fortelle om en historie fra Andrea Pirlo som omhandlet Manchester Uniteds rekordkjøp Paul Pogba.

Pirlo spilte fem sesonger i Juventus før han gikk til USA og New York City FC før fjorårets sesong, og var dermed blant spillerne som fikk oppleve Pogba ta steget opp blant de aller beste i verden under sin tid i Torino.

Avviser historien

Flere britiske medier, blant andre BBC og The Telegraph, skrev mandag at Pirlo skal ha sagt følgende om Pogba:

— På Pogbas første trening med Juventus kunne ikke spillerne annet enn å le. Vi kunne ikke tro at en spiller med et så tydelig talent kunne forlate Manchester United gratis. Jeg tror Juventus ler fortsatt, ble den italienske midtbanevirtuosen sitert på.

Andrea Pirlo og Paul Pogba herjet til tider sammen i Juventus. Nå er den ene i USA, og den andre i England. Foto: Reuters

Nå slår 37-åringen tilbake i sine kanaler i sosiale medier.

— Bullshit

— Bare for å gjøre det klart: Jeg har aldri gitt noe intervju til Daily Mail hvor jeg har snakket om Pogba eller Manchester, skriver Pirlo, før han legger ved et bilde hvor han antyder at historien bare tull.

Ifølge Eurosport skal historien først ha blitt fortalt i søndagens utgave av Daily Mail.

Paul Pogba signerte for Manchester United fra Juventus i forrige uke, for en overgangssum angivelig rundt én milliard norske kroner. Pogba spilte ikke Uniteds Premier League-åpning mot Bournemouth i helga.