– Jeg er veldig takknemlig. Det var en tøff kamp, men vi stod på til siste slutt, sier Adams til TV 2 etter hat tricket.

LSKs toppscorer startet kampen på strålende vis, og allerede før kvarteret var spilt hadde han satt sitt første.

Mushaga Bakenga utlignet fra straffemerket for Stabæk i første omgang, men fem minutter før slutt fikk LSK og et straffespark for hands etter en VAR-sjekk.

– Det er synd at kampen avgjøres på en VAR-situasjon. Jeg opplever det som at ballen treffer brystet mitt, men det er helt klart at armen min er litt ute av posisjon. Jeg har ikke følelse av at den treffer armen min i det hele tatt, sa han til TV 2 etter kampen.

Med Thomas Lehne Olsen ute med skade fikk Adams sjansen fra krittmerket. Der var han sikker, og bredsidet ballen opp i krysset.

På overtid satte Adams ballen i nettet for tredje gang alene med keeper, og sikret tre viktige poeng for hjemmelaget.

Med det er spissen oppe i 10 scoringer i Eliteserien, noe som betyr at han er delt toppscorer med Amahl Pellegrino.

– Jeg hadde ikke klart det uten lagkameratene mine. Men jeg teller ikke enda, for vi har bare såvidt startet, sier Adams selvsikkert til samme kanal.

TAKKNEMLIG: Akor Adams feirer med Henrik Skogvold. Foto: Hanna Johre / NTB

– Akor er rask og sterk. Han kan spille 90 minutter pluss tillegg uten at det koster ham noen ting. Han er vanskelig å håndtere over en hel kamp. Han har masse å gå på på finesse, men han viser at han kan være på rett sted til rett tid. Det er en spennende kraftpakke av en spiss, sa LSK-trener Geir Bakke til TV 2 etter kampen.

Lillestrøm har vært i en meget dårlig flyt de siste ukene.

Tap mot hjemme mot Sarpsborg, tap mot Brann i cupfinalen og ydmykelsen ble komplett i 2. runde i Cupen da de røk mot Ull/Kisa.

Derfor var Adams sitt hat trick meget viktig for LSK for å snu den dårlige formen.

Adams har gjort det til en vane å score på overtid:

Stabæk vant 2–1 over Vålerenga i forrige runde til tross for å ha fått to røde kort. Bærumsklubben måtte greie seg uten Tobias Pachonik og kaptein Fredrik Krogstad i søndagens kamp.

Med dagens resultat klatrer Lillestrøm forbi Stabæk på tabellen opp til en fjerdeplass. Stabæk detter ned til en syvendeplass.