TIL-keeperen: - Hver kamp er som en Champions League-finale

Pål Vestly Heigre (20) takker til for tilliten, men vil avvente samtaler om en permanent avtale.

Pål Vestly Heigre er klar til søndagens bortekamp mot Strømsgodset. Pål Vestly Heigre er klar til søndagens bortekamp mot Strømsgodset. Foto: Tobias Stein Eilertsen

I går ble det klart at TIL og Pål Vestly Heigre forlenger samarbeidet etter at Viking og TIL ble enig om en utlånsavtale ut sesongen.

Men selv om 20-åringen, som er i ferd med å få sitt definitive gjennombrudd som keeper, blir Bosman-spiller etter sesiongen, har han ingen stress i kroppen.

— Jeg har ingen hastverk. Jeg vil vente til høsten. Da er det ennå et halvt år igjen til neste vindu stenger, så jeg har god tid , sier Pål Veestly Heigre.

Han vil ikke kommentere om han har fått tilbud om ny kontrakt eller tilbud om en permanent avtale fra TIL.

— Jeg tenker hele tiden kamp for kamp, for å gjøre mitt beste for lagets del. Hvis jeg spiller bra, kan det dukke opp mange muligheter, sier Heigre.

Takker TIL

20-åringen som var tredjevalg i Viking, ble hentet inn som reserve da Gudmund Taksdal Kongshavn ble skadet.

Nå har han spilt seg til fast plass og er klart førstevalg på keerplassen i Tromsø.

— Det var det jeg håpet på, at jeg skulle få spille noen kamper og vist meg fram. TIL har gitt meg sjansen til å vise meg fram og jeg er i ferd med å skape meg et navn. Det er en kjekk situasjon å være i, der jeg utvikler meg selv og gjør mitt beste, samtidig som jeg hjelper laget, sier Heigre.

Han legger ikke skjul på hvor viktig alle kampene er. For eliteserien er et bra utstillingsvindu.

— Man dømmes hele tiden etter 90 minutter. Da kan man ta oppsumeringen. Hver kamp er som en Champions League-finale for min del. Jeg tenker alltid at jeg skal gå på banen for å gjøre mitt livs kamp, sier 20-åringen fra Stavanger.

- Tøff kamp

Heigre vet ikke hva fremtiden bringer, men har fullt fokus på det som skal skje på Marienlyst i Drammen førstkommende søndag.

— Det blir en tøff utfordring for oss. Strømsgodset er et veldig bra hjemmelag med mange unge, gode spillere. Vi er i ferd med å forberede oss til den kampen og skal gjøre det vi kan for å ta tre nye poeng, sier TIL-keeperen.