Sjokkert Ulrik (18) er sett av flere hundre tusen

Ulrik Yttergård Jenssen er sentral i Adidas-reklamevideo.

Ulrik Yttergård Jensen spiller i en video som er sett av flere hundre tusen til nå. Ulrik Yttergård Jensen spiller i en video som er sett av flere hundre tusen til nå. Foto: Skjermdump

I anledning lansering av det nye draktsettet til Lyon er det talentene til den franske klubben som skyves frem.

I videoen sitter akademispillerne Aldo Kalulu og tromsøgutten Ulrik Yttergård Jenssen i garderoben og kikker på en plakat av Lyons megastjerne Alexander Lacazette. Kalulu går bort til plakaten og river rett og slett drakten av fotballprofilen, hvorpå norske Ulrik reagerer med en sjokkert mine.

— Jeg er fornøyd med egen prestasjon, selv om det ikke var gjort på første opptak, avslører den ferske reklamefilm-skuespilleren lattermildt.

Se videoen nederst i saken.

Populær

Videoen har har slått kraftig an på en liten uke. Nærmere 350.000 har sett videoen bare på nettstedet Vine.

— Det er ikke verst, kommenterer Jenssen.

Snutten fikk drahjelp av ingen ringere enn Alexander Lacazette selv, som twitret en lenke til videoen og skrev: "Premiere for våre nye drakter. Fremtiden starter i dag."

Jenssens agent, Kent Karlsen, har tidligere sagt at 18-åringen etter planen vil starte sesongoppkjøringen med Lyons A-lag i begynnelsen av august. Amatøravtalen med klubben varer i ett år til.

- At du løftes frem i promoteringen av neste års draktsett er kanskje et godt signal også sportslig?

— Ja, jeg håper det, svarer 18-åringen.

Snart cupfinale

Før siste seriekamp borte mot Rennes er Lyon sikret 2. plass i Ligue 1. Selv om kampen er betydningsløs, har ikke Ulrik Yttergård Jenssen fått signaler på at det kan bli en A-lagsdebut i denne kampen.

Kanskje fordi juniorlaget spiller cupfinale mot Sochaux 30. mai.

— Det virker som cupfinalen er fokus nå. Vi er i god rute, sier Ulrik Yttergård Jenssen.