STJØRDAL: Etter å ha blitt overraskende slått ut av en andredivisjonsklubb, var ikke Molde-treneren blyg med rosen til Stjørdals-Blink.

— Det ble en mye tøffere kamp enn vi håpet på. Vi forventet at de skulle være vanskelige, men de sto godt imot presset vårt, sier Solskjær til adressa.no og legger til: Vi møtte et meget godt lag med mange gode spillere som vi ikke klarte å bryte ned.

Fortjent

Den tidligere Manchester United-spissen mente resultatet var fortjent.

— De forsvarte seg veldig godt og var et meget bra kollektiv. Når man ikke klarer å bryte ned det kollektive, så er man ute av cupen og det er sånt som skjer. De fortjente seieren, innrømmet Solskjær.

Molde-treneren lot flere av stjernespillerne være igjen i Møre og Romsdal. Både Vegard Forren, Harmeet Singh og Per Egil Flo ble igjen hjemme av ulike grunner. Mohamed Elyounoussi startet på benken sammen med Fredrik Aursnes, Thomas Amang, Joona Toivio og Ethan Horvath.

— Jeg angrer ikke på laguttaket mitt. Ungguttene mine sto frem og spilte en god kamp. Det var Stjørdals-Blink som la ned en mektig innsats og er som sagt verdige vinnere, sier treneren videre.