Bruttern, spillestil og åpenhet: Legendenes tøffe dom over RBK-våren

Bent Skammelsrud og Mini Jakobsen gjester Rasmus&Saga.

For første gang siden Rasmus&Saga gikk på lufta for to og et halvt år siden opplever man en noe større sportslig dump i veien på Lerkendal.

Derfor har vi invitert to med svært tett forhold til klubben, Bent Skammelsrud og Mini Jakobsen, til en grundig diskusjon rundt nåsituasjonen i klubben.

Det blir en time med dybdesnakk om spillestil. Om trening. Om spillerstallen. Og også om retorikken som brukes fra RBK-brakka til omgivelsene.

Hva har fungert?

Hva har ikke fungert?

Og hvordan er veien videre?

To gamle, to eldre: De i front har bøtta full av meritter. Det samme kan ikke sies om de to i bakgrunnen. To gamle, to eldre: De i front har bøtta full av meritter. Det samme kan ikke sies om de to i bakgrunnen. Foto: Kim Nygård

Kontrakter og VM-vraking

Vi er også innom duoens egne fotball-liv, hvor Mini gjengir innhold fra kontrakter skrevet i både inn- og utland som spiller. Han opplevde blant annet noen interessante varianter rundt temaet lønn.

I disse VM-tider forteller også Skammelsrud om dagen da VM-uttaket i 1998 ble foretatt. Midtbanespilleren hadde vært med i hele kvaliken, men da 23-mannstroppen kom?

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

HØR SISTE UTGAVE AV PODKASTEN RASMUS & SAGA VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN