Reginiussen reiser trolig hjem til Trondheim

Tore Reginiussen pådro seg en smell i hodet under kampen mot Østerrike på Ullevaal fredag kveld og spiller etter all sannsynlighet ikke mot Nord-Irland mandag.

Tore Reginiussen pådro seg en hodeskade under nasjonsligakampen mot Østerrike på Ullevaal stadion fredag. Tore Reginiussen pådro seg en hodeskade under nasjonsligakampen mot Østerrike på Ullevaal stadion fredag. Foto: Terje Pedersen

– Det var en tøff fight i går. Det smalt godt, og jeg fikk meg et par trøkker. Jeg fikk en i hodet rett før pause, som ga meg litt trøbbel og som jeg kjenner litt i dag, sa Reginiussen på landslagets pressekonferanse lørdag.

– Det er liten sannsynlighet for at jeg spiller mandag. Det kan hende jeg reiser hjem i løpet av morgendagen, fortsatte han.

Rosenborg-veteranen fortalte at han etter smellen i fredagens kamp blant annet fikk litt trøbbel med skurr på øyene.

– Det gjør at man må ta hensyn. Det kommer kamper tett utover høsten og jeg vil være med på så mange som mulig av dem, sa midtstopperen.

Etter 1-2-tapet mot Østerrike fredag fortsetter Norge høsten nasjonsliga med bortekamp mot Nord-Irland mandag.

Tidligere lørdag kom nyheten om at Lars Lagerbäck har hentet inn Stabæks midtstopper Andreas Hanche-Olsen inn i landslagstroppen. Hanche-Olsen trente med laget lørdag.