Nedturen bare fortsetter for Louis van Gaal og Manchester United. Lørdag ble storklubben senket av en nordmann.

Joshua King ble den store hjemmehelten da Bournemouth fulgte opp forrige helgs sensasjonelle borteseier over Chelsea med å sette nok et storlag på plass.

– Jeg spilte for United i fem år. Jeg har gått videre nå, men det betyr mye å score mot dem, sier King til Sky Sports.

King scoret etter en innøvd corner-variant.

– Det er første gangen jeg har scoret på den varianten. Vi trener på den hele tiden, og i dag gikk den inn, sier King.

Nykommeren i Premier League har ikke hatt det enkelt i debutsesongen, men med lørdagens seier har laget jobbet seg opp på 14. plass på tabellen. Laget er ubeseiret på de fire siste kampene.

Manchester United røk ut av Champions League tidligere i uken, og det ble heller ingen lystelig tur til sørkysten av England. Et svært skadeskutt United-lag tapte helt fortjent.

United-manager Louis van Gaal er under hardt press.

– Jeg synes vi var ganske gode i første omgang, og hadde på følelsen at vi skulle vinne i annen omgang, men når vi kommer bak er det vanskelig å snu kampen, sier van Gaal.

Scoret og ble skadet

Joshua King scoret sitt andre Premier League-mål, og det mot klubben hvor han var i fire år, men aldri fikk spille for. Manchester United hang ikke med på et innøvd cornertrekk tidlig i andre omgang, og nordmannen dukket opp og sendte ballen i nettet.

Ikke lenge etter måtte en skadet King signalisere for at han ville bytte. Han fikk stående applaus da han forlot banen.

Corner var virkelig melodien for Bournemouth denne kvelden. Junior Stanislas satte hjemmefansen i kjempestemning da han skrudde inn en corner etter bare to minutters spill. United-keeper David de Gea har reddet mange poeng for laget sitt denne sesongen, men på det baklengsmålet feilberegnet han fullstendig.

Marouane Fellaini snublet nærmest inn utligningen drøyt midtveis i den første omgangen.

Hjemmelaget hadde de fleste og største sjansene også etter at King hadde gitt laget ledelsen. Glen Murray hadde to gigantsjanser som han misbrukte, men det holdt likevel til seier.

– Ingen har gitt oss rare sjansen i disse kampene, så det gir oss håp, sier Bournemouth-manager Eddie Howe.