Tom Nordlie er klar som ny Skeid-trener

Trenerveteranen Tom Nordlie (54) har fått jobben som hovedtrener for 2.-divisjonslaget Skeid.

Tom Nordlie er tilbake som trener. Tirsdag signerte han for Skeid i 2. divisjon. Tom Nordlie er tilbake som trener. Tirsdag signerte han for Skeid i 2. divisjon.

Det bekrefter styreleder Erling-Geir Iversen på en pressekonferanse tirsdag.

Aftenposten skrev mandag at Nordlie var på vei inn, og dagen etter kom altså bekreftelsen.

— Målet er å bli blant de syv beste slik at vi beholder plassen foran neste år, så får vi ta en samtale da om hvordan dette har vært og ambisjoner videre, sier Nordlie.

Føler seg ført bak lyset

Nordlie erstatter Ørjan Valla, som føler seg dolket i ryggen av Skeid-styret. Valla trakk seg da han fikk vite at klubben nærmet seg en avtale med Tom Nordlie.

— Jeg føler meg ført bak lyset av styret. Jeg føler meg dolket i ryggen. De har jobbet med denne prosessen uten å informere meg, sa Valla til Dagsavisen mandag.

— Ørjan var en midlertidig løsning. Vi klarte ikke å lande en permanent trener i fjor høst. Dette har vært en åpen prosess, og da Ørjan hørte om den nye treneren valgte han å gå, sa styreleder Iversen til Aftenposten.

Nordlie kommenterer saken slik tirsdag:

— Jeg ønsker ikke å skvise ut noen for å bli trener i 2. divisjon, med all respekt for klubben og historien til klubben.

Trenernomade

Tom Nordlie har trent en rekke klubber, deriblant Lillestrøm, Viking, Start, Vålerenga og Odd. Hans siste trenerjobb var for Avaldsnes i eliteserien for kvinner.

Nå overtar han et Skeid-lag som ligger på 4. plass i 2. divisjon avdeling 1 etter fire serierunder. Laget har tatt syv poeng, men tapte i helgen mot Tromsdalen som topper tabellen.