Nicki Bille Nielsen er klubbløs igjen – fire måneder etter at han signerte

Den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille Nielsen (31) er ferdig i danske Ishøj IF.

Nicki Bille Nielsen spilte i Rosenborg fra 2013 til 2014. Her fra en kamp borte mot Sarpsborg i 2014. Nicki Bille Nielsen spilte i Rosenborg fra 2013 til 2014. Her fra en kamp borte mot Sarpsborg i 2014. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Det melder blant andre Ekstra Bladet onsdag.

Spissen fikk i juli sjansen i nivå fire-klubben etter en lang periode med kontroverser. Det endte uten ett eneste spilleminutt.

– Vi har valgt å avslutte samarbeidet med Nicki Bille på grunn av manglende stabilitet. Hvis Nicki i fremtiden kan møte opp stabilt treningsmessig, tar jeg selvfølgelig en prat med ham igjen, uttaler klubbens sportssjef Murat Kutuk på Ishøjs Facebook-side.

Overgangen til Ishøj skjedde etter at Nielsen i april i år ble dømt til fire måneders ubetinget fengsel for vold, trusler og besittelse av narkotika.

Spissen, som spilte i Rosenborg i 2013 og 2014, har ikke spilt en tellende kamp siden han ble frigitt fra Lyngby i oktober 2018.

Da Nielsen ble klar for sin siste klubb i juli i år, presenterte de signeringen slik:

– Vi er stolte av å kunne presentere et menneske som vi allerede bryr oss om, i Nicki Bille. Nicki er på vei tilbake mot fordums styrke og har valgt å legge ned sin fotballmessige energi hos Ishøj.

I oktober fortalte Kutuk ifølge Ekstra Bladet at samarbeidet ikke gikk på skinner.

– I starten kom han på trening, men nå har jeg ikke sett noe til ham på tre uker, fortalte sportssjefen da.