Ble så stressa av kjeftskura fra Nils Arne at han glemte å ta med samboeren hjem

Dagen før kampen mot Vardar, er Erik Hoftun og Mini gjester hos Rasmus&Saga. Duoen serverer RBK-historier du garantert ikke har hørt før.

RBK ligger under 0–2 til pause. Det er treningskamp i Abrahallen mot middels lokal motstand like etter at laget har møtt Juventus i Italia. I garderoben klikker Nils Arne, som beordrer Erik Hoftun og Roar Strand ut før å varme opp - foran andre omgang. En rasende Eggen gjør ni bytter. Manøveren gjør en av RBK-spillerne så stressa at han glemmer kjæresten igjen i hallen når han setter kursen hjemover etter matchen.

Hvem denne spilleren er, avslører Erik Hoftun i Rasmus&Saga.

Du kan se TV-sendingen her:

Dobesøk og lakksko i djupsnøen

Sammen med Mini, serverer RBK-treneren flere ukjente historier fra gamle dager. En historie involverer et ti minutts langt dobesøk inne på en buss. En annen handler om Bruttern og Mini - lakksko og digre snøhauger i Trondheim sentrum seint på natta.

Erik Hoftun og Mini gjester Rasmus&Saga. Denne podkasten ble spilt inn på puben Three Lions i Trondheim. Foto: Peter Breivik

Derfor er treningene stengt

Det er dagen før Rosenborgs første hjemmekamp i Europaligaen, og selvsagt er oppgjøret mot Vardar tema. Hvorfor har RBK igjen begynt å stenge treningene dagen før kamp? Og hva er det Erik Hoftun pønsker på i sofaen sin hjemme på Byåsen.

RBK-treneren er også tindrende klar på hva Rosenborg må få med seg fra torsdagens kamp for å holde liv i håpet om avansement fra gruppa.

Slik lytter du

Rasmus&Saga hører du ved å klikke på bildet øverst i saken, eller ved å trykke her.

Du kan også lytte og abbonnere på Rasmus&Saga i iTunes.