Det som var Manchester Uniteds store styrke i nordmannens første sesong som manager har blitt en svakhet denne sesongen.

Kun ett mål har det blitt på seks kamper mot de «klassiske» topp seks-lagene Tottenham, Chelsea, Arsenal, Manchester City og Liverpool.

I løpet av disse seks kampene har det endt 0–0 hele fire ganger.

– Jeg synes vi hadde de største sjansene til å vinne kampen, sier Solskjær.

BLID: Ole Gunnar Solskjær så ut til å kose seg på sidelinjen, selv om begge lag hadde sine perioder på The Emirates. Foto: ANDY RAIN / POOL

Uavgjort betyr samtidig at Manchester United er ubeseiret i 18 bortekamper på rad i Premier League (13 seirer, fem uavgjort).

Det er klubbens lengste rekke uten tap på bortebane i ligaen. Sir Alex Fergusons rekke bråstoppet på 17 kamper i 1999-sesongen.

Ødegaard-innhopp

Heller ikke Martin Ødegaard klarte å sette skikkelig fyr på kampen da han ble byttet inn snaut ti minutter før slutt.

Nordmannen entret banen med draktnummer 11 – og fikk se kampen ebbe ut uten scoringer.

Ødegaard ble kåret til «banens beste» i TV 2 sin sending allerede før han entret banen, men hadde kun tre ballberøringer etter innhoppet:

Edinson Cavani hadde en enorm sjanse to minutter før full tid, men for andre gang i kampen misbrukte han en gedigen sjanse til å score.

Det var imidlertid flere gode muligheter tidligere i kampen til begge lagene til å få en vinner.

– Jeg synes begge lag hadde muligheter. Ambisjonene må være der for å kjempe om førsteplassen på tabellen, sier Arsenal-stopper David Luiz til Sky Sports.

Sjansesløseri

Manchester United dominerte før pause og hadde også flest sjanser. Fred, Bruno Fernandes og Marcus Rashford hadde alle muligheter til å sende United i ledelsen, mens Nicolas Pépé var nærmest for vertene.

Til pause tok Mikel Arteta grep og byttet inn Willian for landsmannen Gabriel Martinelli. Innbytteren fikk en stor sjanse umiddelbart, men skuslet den bort med en svak avslutning.

MCTUMMYACHE: Scott McTominay måtte gi seg til pause med magesmerter. Han ble erstattet av Anthony Martial. Foto: SHAUN BOTTERILL / POOL

Edinson Cavani klarte deretter utrolig nok å bomme på kampens største mulighet. Et hardt innlegg fra Luke Shaw fant veien til uruguayaneren, men han styrte den utenfor det tomme buret.

Deretter traff Alexandre Lacazette tverrliggeren på et fint frisparkforsøk, før David de Gea måtte i aksjon på et skudd fra Emile Smith Rowe.

Rashford og Pépé hadde hvert sitt forsøk, før Cavani altså brente den store sjansen to minutter før slutt.

– Det var 10–15 minutter hvor vi slapp oss ned og lot de komme til noen skudd, men bortsett fra det var jeg fornøyd, sier Solskjær.